Mobil-választásban kérnék segítséget! Négy éve ugyanaz a telefonom, szóval kicsit nem vagyok otthon a témában. Milyen telefont ajánlotok?
Figyelt kérdés
Jó lenne, ha tudnák sok zenét rakni rá, jó minőségű képeket csinálni, videózni. Nagy memóriával, sok hellyel a telefonkönyvben. Ja, és a régim az Sony Ericson, nekem az nagyon bevált. Ha esetleg lehet, akkor SE-t szeretnék. Mik vannak?2009. szept. 11. 14:06
1/4 anonim válasza:
Másfél éve használok SE k800i-t. Nekem nagyon bevált. Egy 1-2 gigás memóriakártyával már iszonyat jól elvagy vele. Gyönyörű fotókat csinál, xenon vakuja van, könnyű kezelni, sok számot tárolhatsz benne. Egy névhez akár hármat is, e-mail címet is, egyéni csengőhangot, fotót, össze lehet kötni nyomtatóval, és szerintem az ára sem vészes.
2/4 anonim válasza:
Első vagyok. Azt elfelejtettem mondani, hogy nagyon strapabíró is, már számtalanszor ejtettem le (betonra, járólapra, stb) és eddig egyetlen egyszer lett rajt sérülés. Látszik rajt egy kő nyoma.
Nem tudom nő vagy férfi vagy-e, lényegében mindegy, karakteres telefon, de lehet szeretni nőként is, és férfi társaimnál is tömegesen látom. :)
3/4 anonim válasza:
ha felmész t-mobile.hu-ra, akkor ott a készülékek menüpont alatt megtudod nézni milyen fajta SE-ok vannak, én részletes infót is írnak róla, mekkora memória, miket tud, mi van benne, mi nincs benne
4/4 anonim válasza:
Igen a k800i jó választás, használtan már kapsz tizenegynehányezerért.Egy jobb headsettel(hpm-70) pedig zenehallgatásra is jó...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!