Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Vki otthon van IPHONE témába?

Vki otthon van IPHONE témába?

Figyelt kérdés

Nos a barátnőmnek van egy régi 3g-je amit én szoktam jbzni és frissíteni de csak fél évente. Nos megint itt az ideje a kezdős jb-s frissítős topicban le van írva minden ezzel nincs is baj de elég régi annyi lenne a kérdésem hogy mi a legújabb firmware amit letudok tölteni és utána még jbzni is tudom?és ha linket is adnátok akkor örök hálám kísérne a mostani

infók a telóról verzió 3.1.2 (7D11) modem 05.11.07

2011. szept. 14. 20:35
 1/4 anonim ***** válasza:

Úgy rémlik, hogy valami 4.0.1-es vagy 4.0.2-es-t fogad csak el legkésöbbiböl... De nem tudom pontosan. Legegyszerübb lenne ha rákeresnél a neten.

Amúgy tényleg elég régi már a 3G... nincs is igazán támogatva.. én lecserélném ha tehetném.

2011. szept. 14. 23:11
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

A legfrissebb a 4.2.1 rá.

Nekem is 3G-m van.Majd eladom és pótolok bele 4-be.

2011. szept. 15. 01:04
 3/4 A kérdező kommentje:
de a 4.2.1et lehet jbzni?
2011. szept. 15. 13:26
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Persze!

Nekem is már minden féle jó dolog van rajta.:D

2011. szept. 15. 15:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!