Pelenka választásban kérnék szépen segítséget. Tudtok ajánlani valami jót?
Figyelt kérdés
16 hónapos kisfiamnál eddig pamperst használtunk, szuper volt, maximálisan elégedett voltam vele.
Mostanában azonban minden reggel átpisili a pelust. Szegénykém tiszta pisi reggelre. Melyik pelust ajánlanátok, ami olyan vékony, kényelmes, mint a pampers, de kicsit többet bír. Csak éjszakára kellene, mert nappal tökéletes a mostani.
Ami még fontos, hogy nagyon kis vékony combú a babám, így pl a huggiest rá se tudtam adni, mert löttyögött rajta. :)
2012. dec. 29. 10:53
1/19 anonim válasza:
Kisfiam mikor átáztatta a pelust, egy mérettel nagyobbra kellett váltanunk. Utána nem volt gond. Nálatok nem ez lehet a baj, hogy már kicsi rá?
2/19 A kérdező kommentje:
Nem, már próbáltam, akkor még rosszabb volt. De köszi az ötletet! :)
2012. dec. 29. 11:12
3/19 anonim válasza:
Akkor viszont próbálj meg olyat, aminek a gumírozása erősebb. Én úgy tapasztaltam anno (kisfiam már nem pelusos), hogy az ugyanakkora méretű Libero pl. szűkebb, de ugyanannyi nedvességet fel tud szívni. Vagy még a DM és Müller saját márkás pelusok sem voltak rosszak.
4/19 anonim válasza:
A kisfiam 2 hónapos koráig Pamperst használtunk, de mikor 1 éjszaka alatt volt h 3x kellett öltöztetnem, na akkor váltottunk. Azóta Liberot használunk, már 11 hós nagyfiú, maximálisan elégedett vagyok vele.
5/19 anonim válasza:
Szintén pampersről ( büdös volt reggelre) váltottam Liberóra.
6/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm Lányok! Első körben kipróbáljuk a Liberot, hátha! :)
2012. dec. 29. 11:40
7/19 A kérdező kommentje:
Igen, a szag valóban nagyon átmegy rajta. Ha bekakil akkor olyan a szoba, hogy húú!!!
2012. dec. 29. 11:41
9/19 anonim válasza:
Arra még nem gondoltál, hogy lecseréled róla a pisis pelenkát(hajnalban) és tisztába teszed, h ne ázzon reggelig a gyerekek a pisiben????
10/19 A kérdező kommentje:
Na, a nagyon okos megszólalt! Gondolod, hogy nem cserélem le? Hajnalban megyek be hozzá, és cserélem, de mondjuk, ha nem kelne fel arra, hogy pisis a pelusa, akkor szépen alhatna reggelig! Ha hallgattál volna, bölcs maradtál volna!
Amúgy mi bajod van? Nincs más akibe beleköthetnél?
2012. dec. 29. 12:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!