Babakocsi választásban kérnék segítséget?
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni, tapasztalt emberektől, mert őszinte leszek a boltosok rábeszélő képességében nem hiszek.
A kritériumok:
- Nagy és strapabíró kereke legyen, mert sokat kirándulunk, és nem mindig csak betonon, városba lenne használtban.
- Bolygosítható kerekek
- Legalább 3 funkciós, de lehet 4funkciós is. ( Fontos, hogy legyen hozzá babahordozó, mózes, és sport rész)
Nem számít, hogy mekkora helyet foglal, mert a kocsink elég nagy, és az sem feltétlenül számít, hogy könnyű legyen, mert buszra sem kell felcipelnem, illetve emeletre sem.
Azt hiszem egyenlőre ennyi.
Nagyon köszönöm :)
nézd meg ezt,nekem tetszik. Véleményt csak olvastam róla,de pozitivat
Nekem ez tetszik.Nekünk is Kunertünk volt csak VIP annak nem bolygósítható a kereke viszont nagyon strapabíró.
Ez pedig a mienk.
Mi a vateráról rendeltük ott másabb a kereke.(nem ilyen fényes.)Igaz nincs hozzá babahordozó de lehet venni külön kb.12000Ft.A kocsi+babahordozó együtt se drága.
Peg Perego GT-3. Bár az hordozóval, mózessel együtt, már több, mint amennyit szánnátok rá... Esetleg használtan.
Egyébként egy kicsit off megjegyzés: babakocsival kirándulni, akármilyen jó rugózással, nagy kerekekkel, nem a legjobb. Mi mentünk párszor, de nem volt túl jó, pedig nekünk Peg Perego AT-4 volt. Úgyhogy mi kirándulni (plusz még sok más helyre is :D) csatos hordozóval megyünk. Sokkal egyszerűbb, mint a babakocsival szenvedni. Bocsi az offért, de azért gondoltam leírom. :D
Nekünk Chicco S3 (ha jól emlékszem) van, három kerekű, szelepes. Nagy kerekei vannak, szuper terepre, kiránduláshoz is jól bevált, mi sokat voltunk ezzel - bár tényleg meg kell válogatni hova megy az ember. A kendőt azért többször használtuk.
Ha nem bolygósítható a kerék, az nem jó, főleg nem terepre.
Vannak hátrányai, de ha terepre kell, ez tényleg szuper. Anno én minden véleményt elolvastam, amit csak lehetett találni, és ez jött ki a legjobbnak.
Ha érdekel a babakocsi részletesebben írj, megírom előnyeit hátrányait, és megnézem tutira hogy mi a neve.
Köszönöm mindenkinek a válaszokat, nagyon hasznosak voltak.
Ezek nagyon jó babakocsik, nem is tudok választani, azt hiszem most végignézem mindegyiket.
:)
Nekünk ilyen van:
Mi szeretjük nagyon. Jó stabil, átmegy árkon-bokron. A mózes részét a babánk 6 hónapos koráig használtuk, de még elfért benne, csak már nézelődni akart.
Könnyen navigálható. Jó nagyok a kerekei és felfújhatók, van hozzá pumpa is. Az első kerekei bolygósak.
A téli bundazsák is jó meleg, és nem csak a lábánál van, hanem az egész baba alatt a sportrésznél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!