Már nem tudom, mit csináljak? Annyira makacs és hisztis! Igyekszem következetes lenni, de már nem bírom az állandó üvöltést, ha vmi nem úgy van, mint ahogy ő elképzelte!
Figyelt kérdés
11 hós, és ha a fejébe vesz valamit, akkor egyszerűen nem lehet elterelni a figyelmét, és annyira belelovalja magát, hogy a szomszédok már mind azt hiszik, verem a gyereket.
De nem engedhetek meg neki mindent, muszáj határokat húznom, de már ki vagyok készülve teljesen, most is egy nyamvadt konnektor miatt ordít 50 perce. Nem kell neki semmi más játék, ha 1 percre el is hallgat mert mondjuk kivinném az erkélyre kutyákat nézni, már kérezkedik be és megy a konnektorhoz - és kezdjük előről...
2009. aug. 25. 09:12
11/11 anonim válasza:
Nálunk is ez van,sőt szerintem minél rosszabb.Most 15 hónapos és ha nem az van amit ő szeretne,akkor csíp és harap is.Mondjuk megértem őt,pont most van abban a korban,hogy minden érdekli és szegény nem érti,hogy miért nem szabad ezt se,azt se...A konnektorokat bedugtuk konnektorvédővel,így babrálhatja,ha másért van a hiszti,akkor határozottan mondom,hogy nem szabad és elviszem onnan,ő nem szokott ilyenkor hosszasan üvölteni.Szerintem ez egy ilyen korszak és az természetes,hogy mindent meg kell vizsgálniuk.Kitartást!Nem gondolnám,hogy a nevelésünkkel lenne baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!