Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Már nem tudom, mit csináljak?...

Már nem tudom, mit csináljak? Annyira makacs és hisztis! Igyekszem következetes lenni, de már nem bírom az állandó üvöltést, ha vmi nem úgy van, mint ahogy ő elképzelte!

Figyelt kérdés

11 hós, és ha a fejébe vesz valamit, akkor egyszerűen nem lehet elterelni a figyelmét, és annyira belelovalja magát, hogy a szomszédok már mind azt hiszik, verem a gyereket.

De nem engedhetek meg neki mindent, muszáj határokat húznom, de már ki vagyok készülve teljesen, most is egy nyamvadt konnektor miatt ordít 50 perce. Nem kell neki semmi más játék, ha 1 percre el is hallgat mert mondjuk kivinném az erkélyre kutyákat nézni, már kérezkedik be és megy a konnektorhoz - és kezdjük előről...

2009. aug. 25. 09:12
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk is ez van,sőt szerintem minél rosszabb.Most 15 hónapos és ha nem az van amit ő szeretne,akkor csíp és harap is.Mondjuk megértem őt,pont most van abban a korban,hogy minden érdekli és szegény nem érti,hogy miért nem szabad ezt se,azt se...A konnektorokat bedugtuk konnektorvédővel,így babrálhatja,ha másért van a hiszti,akkor határozottan mondom,hogy nem szabad és elviszem onnan,ő nem szokott ilyenkor hosszasan üvölteni.Szerintem ez egy ilyen korszak és az természetes,hogy mindent meg kell vizsgálniuk.Kitartást!Nem gondolnám,hogy a nevelésünkkel lenne baj.
2009. aug. 25. 14:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!