Alvás gond, mit tegyek?
Szia !
Átéltem ezt ! Most 5 éves és 3 éves és 4 hónapos a kicsi ! Mikor még Noé a legkisebb nem született meg akkor történt ez az eset pont terhes voltam semmihez nem volt kedvem! Maxim a nagyobbik csinálta ezt mint nálatok ugye a kicsi Örs próbált aludni Maxim meg nem hagyta mi úgy oldottuk meg , hogy ha Örsőt letettem 8-kor akkotr hagytam a Maximot , hogy egy kicsit velem legyen oda ültünk a kanapéra kapott egy kakaót közben megbeszéltük mi történt ma de ha olyan kicsi mint nektek akkor ölelgesd puszilgsd éreze hogy fontos neked :-) és sikerült rögtön elaludt :-) Nagyon meglepődtem de bevált ! Hát ez az ott átmászkálos dolog mindigfelkeltem és vissza vittem a helyükre őket :-) Oda bújtamegy kicst
Na igen, pont azzal rontod el, hogy nem kiabálhat, és gondolom teljesíted az akaratát, így szivat titeket.
Beszéld meg vele, hogy mától így lesz: Mondd el a pontos forgatókönyvet: pisi, fürdés, pisi, alvás. És nincs kijövetel...
Ha ordít, akkor sem, még ha felordítja a kicsit, akkor sem. Egy-két nap alatt rájön, hogy új rend van. Vagy altassátok a kicsi előtt el a nagyot 8 kor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!