Mi lehet a gond? Az 1 éves kisfiamnak időszakonként hasfájási tünetei vannak! Estére mindig nagyon felfujódik, és éjjel sokszor kel sírva, és tekereg, fáj neki a pocakja!
Szia. Sajnos nem tudom a választ, de: amiket leírtál tipikus epebántalmakra utal!! Tudom mert nekem is volt!! Én kikönyörögnék egy hasi ultrahangot nála!! Mindenképp, nehogy esetleg gyulladás álljon a háttérben!!
Amúgy pedig ne idegeskedj, estére ne adj neki nehezet enni, és beszélj az orvosotokkal!!
Jobbulást a picúrodnak!!
Első vagyok! Remélem hamar megoldódik Nálatok ez a gond!!
jobbulást!!
Szia!
A gasztroenterológus miket nézett? Nekünk most csináltak vérvételt, hasi UH, széklet vizsgálat. Szerintem ez lenne a minimum, ebből sok minden ki tud derülni, illetve még ajánlotta, hogy két hétig próbáljuk meg, hogy savlekötőt adunk Neki, mert hátha sok a sav, igaz erre is van vizsgálat, de akkor 24 óráig szondát dugnának le neki, akkor inkább adom a savlekötőt.
Viszont egyet érdemes lenn kipróbálni, egy kis probiotikumot adni Neki (szerintem Ne a normaflort) az elég jól helyre teszi a kis beleket, ha nincs semmi szervi gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!