Miért gondolják úgy a fiús nagyszülők (anyós, após) hogy a születendő gyermek csakis fiú lehet és a kislánynak már nem is örülnek?
Jaj, ennyire ne sarkítsd a dolgot. Igen, fiúra számítottak, de egy lány után ez szerintem teljesen normális. PErsze hogy szokniuk kell a gondolatot. Nekik fontos a családi név, miért kell ezen kiakadnod?Direkt jól belelovalod magad, hogy még jobban utálhasd anyósékat.
A páromnak két nővére van, összesen 3 gyereket szültek eddig, mindegyik lány. Gondolom anyósék is örülnének egy fiúnak, de imádják a lányokat (1,5-5 évesig)
Hidd el, örülnek a kislányaitoknak!Ne légy már te is minden okkal gyűlölködő meny.
Nekem van egy kisfiam, és nem az apja nevét kapta első névnek, csak másodiknak. Senki egy szót nem szólt érte.
Most ismét kisfiúnk lesz, és anyósnak is, és apósnak is tök mindegy volt, hogy kisfiú vagy kislány lesz, csak ne legyen semmi gond! És így volt az elsőnél is.
Nálunk a fordítva van. Az első gyerekem lány, míg a második fiú. Amikor az első megszületett kerek perec kimondta, hogy nem kell neki több unoka mert ez az ő lánya. A kisfiú amikor megszületett nem is érdekelte. A lányra akár heti 10000 Ft-ot is költött. A kicsivel meg úgy bánt mint a mostoha. Még a születésnapját sem köszöntötte fel. Eddig tűrtem, de most már nem hagyom magam. Arra jutottunk (hosszú történet), hogy nem láthatja egyiket sem, mivel semmilyen kompromisszumra nem volt hajlandó. tehát úgy kell elképzelni, hogy számára csak a kislány létezett.
Annyit tudok tanácsolni, hogy ne hadd magad és ne engedd, hogy sértegessenek (én buta voltam és sokáig nyeltem).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!