Milyen elveteket adtátok, áldoztátok fel a nyugalom és boldogulás oltárán?
Ma reggel ránéztem a kisfiamra, ahogy rajzfilmet nézett fél órát kezében egy babapiskótával miközben én a mosogatót takarítottam és az jutott eszembe, hogy hányszor fogadtam meg terhesen, hogy nem fogom ezt csinálni, illetve korábban hányszor osztottam itt az észt, hogy ez mennyire nem jó...
Nektek is vannak feladott elveitek?
A nagyobbik babám 16 hónapos, nála szerencsére tartani tudtam az elveimet: nem volt cumi, kiságyban alszik (ha a mi ágyunkban aludt, én semmit nem tudtam pihenni), mi egyáltalán nem tévézünk, így ő sem, azt sem tudja, mi az. Cukrot és cukros kaját nem adok neki, inkább gyümi és házi készítésű joghurt, bár most már néha kivételt teszek: egy nyalás fagyi, egy falat péksüti. Este aztán próbálkozunk a fogmosással..:)
A pici babám 5 hetes, nála sajnos előkerült a cumi, de csak séta idejére, különben az ordító gyerekkel kéne hazavágtatnom, alváshoz nem szeretném használni, inkább szopizunk többször, ha kell. Ő is külön ágyban, de egy szobában alszik. A tv-vel és a cukorral remélem, ugyanaz lesz a helyzet, ebben szeretnék következetes lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!