Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért jobb a viz a teánál a...

Miért jobb a viz a teánál a babáknak?

Figyelt kérdés
2012. dec. 16. 21:27
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Hú kedves utolsó! Mielőtt ilyeneket írsz, olvass utána a túlzott cukorfogyasztás következményeinek!

Lehet,hogy én begyepesedett vagyok, de te meg nagyon buta!

2012. dec. 17. 18:50
 12/13 anonim ***** válasza:
A TÚLZOTT cukorfogyasztás! Itt kibeszél ilyenről? Nehogy már az, hogy teszek a teájába 1 kocka nádcukrot vagy két kiskanál sima cukrot az túlzott cukorfogyasztásnak számítson. Majd ha ovis lesz és enne egy cikk csokit, kiütöd a kezéből, hogy "jajj kicsim nehogy megedd káros az egészségedre?" Agyadra ment az anyai óvás..
2012. dec. 17. 23:00
 13/13 anonim ***** válasza:

Nem te drága!

De szerinted általában,hogy kezdődik? Úgy,hogy gyerekkorban a kedves szülő már elkezdi hozzászoktatni az édeshez a gyereket.

Ha megissza a vizet, akkor miért kell tea? Hogy édeset igyon?

Nem, nem fogom kiütni a kezéből a csokit, de nem is lesz itthon mindennapos csokoládé fogyasztás. Nem gondolom,hogy rendszeresen csokit, édességet kellene fogyasztani.

Az én gyerekemet anno pár hónaposan vízzel kínáltam meg, és kb. a 3. próbálkozásra meg is itta. Azóta is azt kap. Mivel szerencsére sokat iszik, naponta legalább 6-7 dl nem szeretném,ha ez cukros tea lenne. Márpedig ha egy gyerek ennyi teát megiszik naponta cukorral,akkor az bizony már rendszeres cukorfogyasztás!

2012. dec. 18. 05:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!