Mikor adtátok bölcsibe a babátokat?
Várnék addig amíg nem tud stabilan járni ,együttműködne öltözésben, inna egyedül pohárból és kanalazná az ételét.A lányom 12 hónaposan ért meg ezekre.Szerintem a fejlődés ezen részei jelzik hogy megért arra hogy önállóbb legyen. addig pedig vinném beszokatóba ha van valami játszó csoport.Az végül is csak 3 hónap kb. bár ez babánként változó (de ha ezek nem mennek akkor Ő még nagyon igényli az anyukáját) addig kiveszed a felgyűlt szabidat ,akkor az 1 hónappal hamarabb vagy előrébb ;)
Én megpróbálom kihúzni még szeptemberig,mert most tanulok is ,máskor erre nem lesz lehetőségem.
De nagyon el vagyok keseredve.
Köszi szépen! Eléggé félek, mert nagyon anyás, apja reggeltől estig melóba, igy őt ritkán látja. Mamák sajnos nem tudnak rá vigyázni, mindkettő dolgozik! Néha 1-1 órácskára tudnak segiteni, de hosszú távon nem várnám el tőlük. Egész nap velem van a törpi, ezért félek, mi lesz.
Nem vagyunk szegények, de ha igy folytatódik M.o, akkor lassan azok leszünk. Javi 10-20ezerrel beljebb lennénk egy valamilyen melóval, már jó is lenne! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!