Rendszerető anyukák! Ti hogy reagálnátok?
Nem jó ötlet volt engedni, hogy megszokja, így alszik el.
Enni az asztalnál kell, a kiságyban meg aludni, nem szerencsés a kettőt keverni Még menthető a helyzet, át tudod szoktatni, persze nem lesz egyszerű, de az kizárt, hogy soha többet nem fog aludni. Segíthet a szundikendő, vagy egy kedves plüssállat, amit morzsolgathat, csipkedhet. Valahol megértem anyósodat is, én is meglepődnék mert szeretem a rendet és a tisztaságot, kitörne a frász, ha morzsás lenne a gyerekem ágya, és úgy aludna benne.más kérdés, hogy nem tenném szóvá. A te gyereked, a te dolgod, a te felelősséged, de ez legyen a legnagyobb konfliktus köztetek.
5-ös vagyok!
Nem tudtam hogy ez rendszeres nálatok.
Próbáld meg elringatni, simogatni, dúdolgatni neki étel helyett.
A probléma az hogy morzsolgatni szeret és így alszik el, előttem már ajánlotta valaki a morzsoló kendőt ami tényleg jó dolog lehet.
Próbáld valami kis játékkal lefoglalni a kezét.
az ágyba evés-jó morzsásan és a rendszeretet hogy jön össze? nálam eléggé kizárja a kettő egymást :)
minden rosszindulat nélkül, nekem felkeltetted a kíváncsiságomat :)
azt írod, hogy csak így tud elaludni az egy évesed, hogy telimorzsázza a kiságyat, különben nem alszik. szóval engem az érdekelne, hogy jöttél erre rá?
már beindult a fantáziám, hogy 9 hónapos koráig nem aludt egy percet se, mikoris kilopott egy kiflit a kenyértartóból, bemászott a rácsos ágyába, jól szétmorzsázta majd elaludt, de pedig homlokon csaptad magad, hogy hát ez a megoldás :D
bocs a kifigurázásért, de tényleg el nem tudom képzelni, hogy jött ez a butaság neked :) én tisztaságszerető vagyok, mondjuk a kupi nem zavar, de még a gyerekszobába sem ehet a gyerekem, pedig ő már 3 éves! vagy az étkezőbe eszünk, vagy a nappaliba, de az csak a tízórai-uzsonna, ha nem morzsázós kaja
Imádok a családdal ágyban hentelni hétvégén délig és ott csócsizni a reggelit és TVzni :) Nem is értem aki nem próbálta nem tudhatja.
Én nem szólom le a szokásaidat,de tuti nem ott altatnám morzsázva ahol aludni is fog, ha elaludt át tenném. (most hogy kanapéról ágyba vagy fordítva ,majdnem mindegy ,de inkább az előző.
Anyós meg kapja be."De látom,mindjárt beöntök egy kis levest is" hátha észbe kap a szipirtyó.
Áldott jó anyósom van :)
Én sem hagynám a gyereket a morzsába aludni,de nem is engedném,hogy az ágyba egyen és éppen azért mert én rend és tisztaságmániás vagyok.
Rendet értelemszerűen ha egész délután játszik már nehezebb tartani,de tisztaságot valamivel könnyebben,mivel csak a konyhába ehet morzsálósat vagy nem morzsálósat tök mindegy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!