Mit jatszotok 3 honapos babatokkal? Hogy szorakoztatjatok oket? Esetleg gyakoroltatjatok veluk a hasrol hatra valo fordulast, fogast ilyesmit? Mennyi ideig vannak el eves utan?
Szia!
Nekek már 6 hós múlt a babám de én gyakoroltattam vele a fordulást amikor 3,5 hós volt és meg is fordult kb.1 hét múlva. Egyébként meg csörgőket nézegettünk, rázogattunk, sétálgattunk a kertben meg a lakásban. 3 óránként evett és evés után kb. 1,5 órával mindig aludt úgy 45 percet vagy 1 órát.
Most 4 hónapos és az elmúlt hónap slágerei: ha énekelünk neki! A beszéd se rossz, de az ének a mindene. Akármi, akár számok is, csak énekelve legyen.
Nem gyakoroltattam forgást (szerintem fölösleges), így is megfordult magától (természetesen tök véletlenül) 3 hó 1 hetesen és azóta egyre többször.
Még nem fog, de markolászással kezdi, én rongyot adtam/adok a kezébe.
Szereti ha a rongyot finoman végighúzom az arcán.
Hónap második felében a lábát emeljük az arcához. Röhög a gyönyörtől.
Szereti, ha a fejünk fölé emeljük és lenézhet ránk. Röptetéssel együtt az igazi. Rokonság persze rögtön felhördül, jajjjjaj, mindjárt hányni fog. Hát még nem, addig meg legyen jó neki és nekünk:)
Ha hasal egyre többet emeli és egyre hosszabban a fejét. Ha csörgőt rázok neki, akkor még tovább. Kb. 3 hete így büfiztetem. Gyors és hatékony. Vagy most már szeret a hasamon feküdni és úgy az arcomba nézni.
És kezd csikis lenni:)
Szereti fogni, húzni, vonni és rágcsálni a kezünket.
Szóval a legfőbb játékszer a teste és a mi testünk:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!