Hogyan szórakoztatjátok a 3 hónapos babátokat?
Figyelt kérdés
én már kifogytam az ötletekből olyan hamar ráun mindenre:(2010. szept. 2. 15:17
1/5 anonim válasza:
Ők még 2-3 percnél többet nem tudnak koncentrálni, naponta többször szórakoztasd, amikor ébren van. Egyébként egy picit hagyhatod is magában, azzal megtanulja, hogy nem csak Te szórakoztathatod, hanem ő is magát.
2/5 A kérdező kommentje:
ok:)igaz az már kevésbé tetszik neki:)
2010. szept. 2. 15:22
3/5 anonim válasza:
igaz mi még csak két hónaposak múltunk de én sokszor hagyom magára a kiságyába vagy a pihenőszékébe és ő kiszúr magának vmit és azt nézegeti,ha meg a kiságyba van akkor a zenélő forgóját húzom fel és azt nézegeti mikor meg leáll akkor azért nyöszörög hogy újra felhúzzam neki,ezt folyamatosan egy4-5ször elszokta játszani.
4/5 anonim válasza:
Mi szoktunk beszélgetni. Olyan ügyesen magyaráz már. Ha meg nem érünk rá, akkor kiságyba be. Forgózenélőjét szoktuk bekapcsolni. Meg van olyan ágyra csavarható kukaca, azt szokta még nézegetni, fogdosni.
5/5 anonim válasza:
Mondókázok neki, vagy énekelek. Csörizni is szoktunk, mindig variálom, hogy melyik csörit adom neki oda.
A zenélő forgó nálunk is nagyon bejött.
Ő sokszor el van egy pelussal is, nézeget, magyaráz, csak legyek ott valahol a közelben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!