Rossz anya lennék ha inkább tápszerre váltanék?
Nem olvastam végig minden hozzászólást!
Ha van tejed, fejd le és add cumisüvegből!Ettől nem leszel rossz anya! Ha tápra váltasz akkor sem!A hajam kihullik az ilyenektől, akik osztják az észt, hogy csak az anyatej a jó....
Kislányom a kezetektől fogva tápos, egészséges, vidám baba!
Lehet lepontozni, messziről letojom! :D
"cumisüvegből nem szívesen adom mert mi van ha utánna nem fogadja el a cicit!??"
de ha tápszerre váltasz meg már hozzátáplálsz, akkor minek akarod cicire tenni...valahogy nem értem...
De nem tök mindegy hogy ciciből vagy cumisüvegből ha úgyis unod?
Fejd le és had egye üvegből. Lényeg hogy hízzon, és ha így megissza az anyatejet az csak plusz előny
13.47es vagyok pontozzatok le nyugodtam gondoltam ez lesz mivel nem azt írtam,hogy az anyatej csodaszer és szent...
Kedves kérdező egy 5 hónapos már nyugodtan hozzátáplálhatsz adj neki gyümölcsöt,zöldséget,szépen fokozatosan váltsd ki az étkezést este adhatsz neki tejpépet,csökkentsd le a szoptatás reggeli esti (egy ideig még déli is) étkezésre ha jól lakik nap közben nem fog éjjel felkelni
Nem lehet, h most kezdett el mászni, mozogni és azért fogyott? vagy egy betegség és nem a tejed miatt? ez megmagyarázná az éjjeli ébredéseket is (mármint a mozgásfejlődés), amikor az én lányom elkezdett felülni, mindig felült álmában és arra ébredt fel és ciczve aludt el. De én éjjel (sem) mértem, örültem, h elaludt.
(arról meg nem vagyok meggyőződve, hogy a gyümölcs táplálóbb, mitn az anyatej, hiszen sokaknak épp azért ajánlják a korai hozzátáplálást, hogy ne hízzon olyan nagyon a gyerekük...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!