Ha az anya nem eszik elég változatosan szoptatás alatt az negatív hatással van a tej minőségére?
Hogy érted, hogy nem változatosan?
Ha pl. egész nap sültkrumplit eszel, akkor a babának nem megy át elég tápanyag, de gondolom nem erre gondoltál:)
Szia!
Hát én a második csemetém egyheteskorában 3 hétre egyedülmaradtam a 2,5 évesemmel és a kicsivel!
Nekem akkor még a nagy is szopott, és mivel a kicsi sokszor evett,ígyŐ is többször kérte!
Ezalatta 3 hét alatt, 19 kilót fogytam, mert enni nem nagyon volt időm...erőm,kedvem...örültem,h a gyerekekeket eltudomlátni..
A folyadékra figyelj, akár 4 ltert is ihatsz, (hipp babatea nagyonjó) mondjuk ha nem szereted a mentes vizet!Mert ezek a legjobbak! de ha a babád nembántjaa gyümölcslé,akkor ha abból iszol azzal isvalamivel jobb!
És szedj valamimultivitamintmha nagyon egyhangúnak érzed az étkezésed, de csak a saját egészséged miatt, mert ababa megszerzia TE raktáraidból,csak Nekednemmarad!
Ha az ivásra figyelsz, akkor nemfogelapadni!
Kálciumot igyál, hanemeszel tejterméket,vagyelég húst,mert akkor elromlanak a fogaid!
Szóval én akicsi 4 hetes korára 11 kilóvalvoltamkevesebb mint a szülés előtt! A férjem alig ismert meg mire hazaért végre!
8 hétig szoptattam tandem,aztán anagyabbahagyta 2év7 hó után!
A kicsi 7 hós természetesen szopik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!