2 és fél hónapos babám negyed órákat alszik nappal. Egész nap szummázva ha három órát alszik akkor sokat mondtam. Mi lehet a baj?
kb két hete megtalálta a kezét ökölbe szorítva állandóan a szájába kotor, dől belőle a nyál és állandóan sír. az első hónap azzal telt, hogy mindig aludt, most meg mindig fent van.egyszerűen el nem tudom képzelni mi lehet a probléma. csak szopizik, hízik szépen tehát nem hiszem, hogy az miatt sírna, hogy nem elég neki a tejci.
nagyon figyelmes baba, minden érdekli, de egy két és fél hónapos babának szüksége lenne a nap közbeni alvásra is ami nincs. most is apa altatni próbálja de esze ágába sincs aludni. fogalmam sincs mi a baj.
van tippetek? Mit csináljak vele?
Az én lányom is 10-20 perceket aludt 2-3 hónapos koráig. Nagyon nehéz időszak volt, szinte semmit sem tudtam csinálni tőle, mindig kézben volt (én nem bírom, ha sír, egy percig sem, úgyhogy mi felkapkodtuk/felkapkodjuk a mai napig is - 9 hónapos). Ugyanakkor meghálálta magát a dolog, mert nagyon ritkán sír, akkor is okkal, és nagyon hamar meg tudjuk vígasztalni bármikor bármiért, szóval egy kis angyalka lett :)
Most még fogd, ölelgesd, sétálgass vele sokat, egy-két hónap, (de inkább egy) és már sokkal többet és jobban ellesz egyedül is. Játszószőnyeget vegyetek neki, amiről felülről lógnak le csimbilimbik, a miénk 3 hónapos korától ott nagyon sokat volt.
Szia! Nálunk az első szuri után változott meg, azt kb 2 hetes korában kapta. Addig jól aludt, vagyis szinte csak evett aludt egész nap, onnantól szintén összesen kb. 2 óra a napközbeni alvás néha több, de van, hogy kevesebb.
Sajnos vannak babák, akiket teljessen megváltoztat egy védőoltás. Félek a következőtől (kedden megyünk szurira), hogy annak milyen hatása lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!