Egyik ismerős azt mondja, hogy az ő babája 3hón. -s annyira fejlett súlyban kb. -ra mondja hogy 6 kg, hogy ő már ad neki mindenféle ételt. Én mondtam neki hogy ne tegye, de ő tudja! Mi a véleményetek?
Régen is mindent adtak a gyereknek enni. Nem is volt ennyi beteg, gyenge immunrendszerű gyerek. =)
54/N
Ha nem is mindefélét, de pár gyümölcsöt, főzeléket én is adtam a gyerekemnek. Sőt, tejet is adtam neki (tehéntejet, felesben), mivel akkoriban nem volt tápszer nálunk a faluban, és még legalébb harminc olyan anyát ismerek, aki ugyanígy csinálta.
Nem lett semmi baja (és legjobb tudomásom szerint az ugyanígy táplált többi gyereknek sem).
Jelenleg 34 éves a lányom, és neki is van már két kicsi gyereke. Nem is értem, mi ez a hozzátáplálásos mizéria mostanában.
Ferjem is kapta 3 honaposan a porkoltszaftot nokedlivel es megcsocsalt hussal ( anyosom megragta es azt adta neki) es latszik is rajta.
Betegesen vekony, az emesztese teljesen abnormalis, mindentol faj a gyomra.-
Olyan eteleket eszik mint egy 8-9 honapos baba.
Mar a lanyunk komolyabb eteleket kap...
19.24es vagyok
Lanyom csak tapszeres volt 8 hetes koratol, de igy is kivartuk a 6 honapot es utanna is csak nagyon lassan vezettem be barmit is.
Mindent megeszik es nem allergias semmire, az osszes riogatas ellenere sem.
A kovetkezonel is kivarom a 6 honapot ha szopizik ha nem.
Kedves 2. Véletlenül nem az Édesanyámat köszönthetem Önben?:)))
Kiverte nálam a biztosítékot a napokban, amikor azt mondta, hogy két hósan már adjak neki gyümölcsöt. amikor meg mondtam, hogy nem, akkor meg azt modnta, hogy majd akkor ő ad neki, ha én nem leszek ott. Eddig azt hittem értelmes, okos az édesanyám, de most eléggé padlóra vágott ezzel.:(
19:17-es azért nagyon durva amit írsz!
Mi az, hogy aláírta a halálos ítéletét??Azért ez kemény...én is kaptam sok mindent már 3 hónaposan és semmi baja a vesémnek, kimondottan jó az emésztésem!!!!
Persze ma máshogy van, én sem adtam mindent a fiamnak, 4 hónaposan kezdetem a hozzátáplálást.
Most 10 hónapos, és mindent eszik szinte amit mi is.
Nem kell ennyire túlzásokba esni, valószínű nem lesz semmi baja, de persze jobb lenne neki még a tejcsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!