Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Én vagyok túl bizalmatlan...

Én vagyok túl bizalmatlan anyukák?

Figyelt kérdés
Vásárolni akartam egy gyermek ruhát az egyik oldalról. A csaj akitől vettem volna, nem abban a városban él ahol én. Állítólag ez úgy van, hogy postán elküldeném neki a pénzt a postaköltséggel együtt és ha megkapta, akkor küldi a ruhát. Nos én nem tudom, de én nem vállaltam be, hogy egy számomra idegennek küldjek több ezer forintot postán és kitudja, hogy megkapom-e a cuccot..Viszont ezen az oldalon ez így megy!Akkor lehet, hogy én nem gondolkodom jó? Mi a véleményetek?
2012. dec. 7. 19:03
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
24-es vagyok. Ebben az esetben egyetértek veled! Én sem vásárolnék így, semmi nyoma az egésznek, ha átutalod a pénzt!
2012. dec. 8. 14:27
 32/34 anonim ***** válasza:
Csak előre utalással vásároltam eddig magánszemélytől. Évek óta, és még sose jártam pórul. Van még megoldásként az utánvét, de többezer forint a költsége, és természetesen az is a Te költséged.
2012. dec. 8. 18:03
 33/34 anonim ***** válasza:
0%
én sem biznék igy meg senkiben én csak olyan oldalrol vásárolok ahol van személyes átvétel,tesz-vesz,vatera,nem jönn be nekem .
2012. dec. 8. 19:56
 34/34 anonim ***** válasza:

"Én elküldeöm ezt apénzt előre neki meg a ruha árát..Ez az amit nem igazán értek, hogy ha ő ad el akkor miért én fizetem a postát???"

bocs, ezt én is kérdésnek értelmezem..

2012. dec. 9. 04:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!