Én vagyok túl bizalmatlan anyukák?
Veletlenul elkuldtem!
Nap, mint nap vasarolok vateran, meg sosem volt gondom belole:)
Vaterán én is vettem így rengeteg mindent, soha nem volt rossz tapasztalatom, igaz, az egy "ellenőrzött" oldal, ahol lehetőséged van viszonylag könnyen feljelenteni az illetőt.
Egyébként ha belegondolunk, az eladó is lehet bizalmatlan, hogy elküld egy több ezres holmit, és vajon te utána utalni fogsz -e. Az a baj, hogy oda-vissza érthető és jogos a bizalmatlanság, de ha senki nem enged, akkor tényleg boltban kell vásárolni. Vagy tényleg marad a drága utánvét.
Hát te akarod a ruhát el is mehetsz érte ha úgy megoldható ha nem akkor meg meg kell fizetni hogy eljusson hozzá ez teljesen természetes. Ha webáruházból rendelsz BÁRMIT ott is van szállítási költség jellemzően több mint így teszen avgy facebookon mert itt általában súly alapján ajánlott postával feladják, míg egy webáruház nem méreget hanem minden csomagot fix.990 ért küld kb.
Ez a netes vásárlás már csak ilyen, bele kell kalkulálni a szállítást is...
A legtöbb esetben a vevő fizeti a postát. Valószínű így is jóval olcsóbban jutsz hozzá az adott holmihoz, mint boltban, nem elvárható, hogy még azt is az eladó fizesse.
Max. akkor fizetik ők, ha tényleg nagy összegű tételről van szó, vagy olyasmiről, amit nagyon nehezen tud eladni. De ha jó cuccokat árul olcsón, szerintem teljesen érthető, hogy ráterheli a vevőre a postát, hiszen te választhatnád a személyes átvételt is (az meg ugye benzin). A legtöbb helyen ennek tudatában tudsz vásárolni. Ha nem voltak pontosak az infók, amikor megegyeztél vele, akkor lépj vissza (pl. korábban azt ígérte, ő állja a postát). Ha viszont korrekten megmondta előre, akkor tényleg te vagy bizalmatlan.
Én is évek óta vásárolok így,semmi gondom nem volt soha.
Ha megbízhatónak tűnik az eladó(pláne,hogy facebookon azért névvel szerepel az ember,így fel is jelentheted,ha vmi nem stimmel)
Számomra az a furcsa mondjuk,hogy vannak olyanok,mint te,akiknek nem evidens,hogy a vevő állja a pk-et...Szóval igen,túl aggódós vagy,és ahogy írta vki,neki mi a biztosíték,hogy te majd küldöd a pénzt?ha nem webáruházból veszel,akkor ez vmilyen szinten "bizalmi játék"is,vagy vedd át személyesen,de azt ne várd el tőle,hogy ő gondoskodjon a szállításról is..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!