Én vagyok túl bizalmatlan anyukák?
Ez nem a vatera vagy a tesz-vesz." Neki mi a biztosíték, hogy küldöm a pénzt? "és nekem mi a biztosíték, hogy ha megkapja a pénzt küldi a ruhát? Vad idegen...Nem 100 forintról beszélünk.
Azt ne is írjátok,hogy nem kötelező ilyen módon vásárolni, mert ez csak egy kérdés volt és nem erre irányult.Csak arra voltam kíváncsi, hogy hányan bíznak meg ennyire egy idegenben.
Viszont szerintem bennem, van az is, hogy volt már átverés a családban. Édesapám 200ezer forintjával léptek le. Ami később meglett a rendőrség által :/
Vaterán, Tesz-Veszen meg kell nézni az eladó értékeléseit, és máris közelebb vagy a megoldáshoz! :) Aki tele van negatívval, és leírják, hogy inkorrekt, attól nem szabad vásárolni. Majdnem 400 darab pozitívom van (más nincs, csak +), több mint 3 éve adok-veszek, nagyon kemény munka ám eladóként is, hidd el! És amit te, mint vevő nem látsz: az eladó becsomagolja a terméket, annak is van költsége. Ha éppen nem postakész borítékban adom fel, akkor szükségem van másfajta borítékra, vagy dobozra, háztartási csomagolóra, ragasztóra, stb. Rendszeresen vásárolom ezeket, mert fogynak ám rendesen! Ezt nem terhelem, és nem is terhelhetem a vevőimre! Van jutalék is, és listázási díj is, több ezer ft-ot fizetek ki a Vaterának havonta az eladásaim, és a hirdetéseim után, ezt sem terhelem a vevőimre, de nyilván okosan állapítom meg az árat, hogy megérje...
Sosem vertek át, mert nagyon megnézem, kitől vásárolok. Az eladás már más tészta, mostanában sok olyan vevőbe botlottam, akivel napokig kellett leveleznem, mert nem értette a dolgokat, mert nem jelentkezett a termékért, stb... miközben nekem is van családom, és a pici baba mellett néha a ...ba kívánom az egészet! :) Érted már?
Mégis mit gondoltál ,majd Ő fizet még neked adhasson valamit?
Felemeled a feneked és elmész érte vagy kifizeted a postát.
Pofátlanságnak is vannak határai !!!
"pedig az internetes vásárlásé a jövő."
Na de nem a vatera, teszvesz, vagy társaié, ahol használt cuccok cserélnek gazdát, hanem a normális, hivatalos webáruházaké.
Kérdező, én megértem a bizalmatlanságod. Ismerőseim sokszor panaszkodnak az ilyen "guberáló" aukciós oldalakra, bár elsősorban nem azért, mert nem jött meg a cucc, hanem mert hibás, rossz minőségű stb. Ezért én soha nem vásárolok ilyen helyeken, hanem normális webáruházakban, ahol új dolgokat lehet venni, és utánvéttel fizetni.
Rengeteget vásároltam már netes oldalakról. A különböző webáruházaktól kezdve a teszvesz és vateráig.
Ha megbízható az illető, bármikor átutalom előre az összeget.
Nagyon hibás elképzelés, hogy a teszveszen-vaterán csak használt dolgokat lehet vásárolni. Aki ezt mondja, még nem nézte sosem ezeket az oldalakat.
Mi pl. onnan rendeltük a rönkfa-játszóteret, és értékelései alapján simán átutaltam a több tízezer forintot előre, a vételár felét. Többszáz vásárlásom volt így, sosem volt problémám.
Viszont a facebookos oldalakban nem bízom, csak ha személyesen tudom átvenni. Egyéb oldalakat (apród, jófogás) még nem próbáltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!