Tényleg vannak 6hónaposan "tipegő" babák? Nem azt mondom, hogy hazudik aki írja, de nekem ez hihetetlen.
Az nem tetszik a "nagytudásuaknak",hogy az ő babájuk még nem!!!!
Amúgy meg amit a bab egyedül csinál azt hagyni kell.
Az anyatejes babák meg nem kéne leszólni,hogy nagyobb a súlyuk ,biztos a te gyereked nem látott cicit csak akkor ha öltöztél.
Az én gyerekem anyatejes nagyobb a súlya az átlag 10 hónaposéknál de nem duci és nem csúnya!
"a te gyereked nem látott cicit csak akkor ha öltöztél.
"
Ez nagyon gusztustalan volt. Én szoptattam, de gyomrom kifordul az ilyen megnyilvánulásoktól :(
Kívánom, hogy soha semmi egészségügyi gondod ne legyen az életben...
Ja igen,de megszólni a más gyerekét az megy ügye?????????
Az a helyzet ,hogy mind féltékeny anyukák vagytok akik csak nézik a játszón a más gyerekét és ha nem olyan mint az övék akkor jól kibeszélik!
Gyönyörű!!!
Ha 6 hónaposan tipegett,hát had tipegjen, nygyobb gyerek a többinél 1000 oka lehet/de biztos túl van etetve/csak ezt látjátok,10 hónaposan szobatiszta-elindul hát tegye! Fáj az nektek ,mert a tiétek még nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!