Akik 6hónaposan kezdték el a hozzátáplálást, miket adtok már a 7 hónapos babátoknak?
én üvegeset adok csak neki,mert nem eszi meg a főztöm :)
enyém is cicizik mindig. kb 8hós volt amikor először húst kapott,nem igazán szereti,úgyhogy csak ritkán adok.
gesztenyét, n túró rudiként adtam (van olyan,ami gesztenye rúd,csokival bevonva) :) - 2.voltam
kukit nem adok,mert hülyeségnek tartom.
babapiskótát 9hósan kapott először,amikor el kezdett jönni a felső2foga. nem eszi meg,csak odadörzsölgeti
1. vagyok: Legtöbbször én főztem, üvegeset csak akkor kapott, ha utaztunk vagy nem volt időm főzni. Gesztenye: natúr gesztenyét szoktam venni, azt megfőzöm, a krumplit szintén. Amikor kész, főzőlével vagy anyatejjel turmixolom.
Cékla: Fiatal, nem túl nagy céklát alaposan megmostam, kicsit megszurkáltam villával. Alufóliába csomagoltam és sütőben megsütöttem. A krumplit a szokott módon megfőztem, hozzátettem a puha céklát és szintén tejjel vagy főzővízzel turmixoltam.
Húst csak 8 hónapos korától kapott a lányom. A glutént is csak akkor vezettem be, bulátát kapott meg akkor kezdtem liszttel sűríteni az ételeit. Babakeksz, meg ilyesmi nálunk nem volt, fölöslegesnek tartom. Számomra még a túró rudi is fura ennyi idősen, bár ti tudjátok :) Pedig nem vagyok paramami, így a 4. gyerekkel :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!