Meddig szoktátok "hagyni sírni" ha közben más dolgotok van a gyerekeket, babákat?
Kedves Kérdező! Én megértelek.
Ha kimegyek mondjuk wc-re, vagy fogat mosni már nem hagyom rá azért mert éppen kiesett a cumi a szájából.
A porszívót, vasalót kikapcsolom, a házimunka várhat. Teregetni úgy szoktam, hogy viszem magammal a másik szobába, mert azt nagyon szereti nézni, közben mondogatom neki, hogy éppen mit teregetek.
Főzni csak akkor szoktam, ha apa itthon van, mert azt utálja. Próbáltam már magammal vinni a konyhába, de nem jött be neki.
A legrosszabb, mikor éhes, sír, és nekem ki kell menni a konyhába melegíteni a kajáját. Ilyenkor nem tudok mit csinálni, muszáj kimennem és sírni hagynom, de igyekszek minél gyorsabb lenni. Vittem már magammal ki hordozóban, de nem szeret benne lenni, ugyan úgy sírt ott is.
Persze mikor számítógépezek, tv-zek, olvasok, azt rögtön abbahagyom, ha sírni hallom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!