Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Meddig szoktátok "hagyni...

Meddig szoktátok "hagyni sírni" ha közben más dolgotok van a gyerekeket, babákat?

Figyelt kérdés
2012. dec. 2. 15:57
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
80%
Attól függ.. Nekünk olyan a nappalink, ami egybe van a konyhával és ebédlővel. Tehát, ha pl főzök, akkor rálátok rögtön, h mit csinál. Tészta szűrést pl nem hagyok ott abban az esetben, ha látom, h semmi baj, csak cumi hiány, vagy csak unalmában rázendített. Ezt a fajta sírást és a tényleg "komolyan" sírást, meg lehet amúgy azonnal különböztetni. Ha baja van, akkor odamegyek, nem hagyom magára, mert fontosabb h pl ő jól lakjon (ha éhes), v ne maradjon benne a kakis pelenkába, mint h a tészta le legyen szűrve. De a kérdésre válaszolva, max 1 percig sír, ha nincs semmi komolyabb problémája!
2012. dec. 2. 21:38
 12/13 anonim ***** válasza:
Szerencsére az enyém sokat alszik, így a házimunkát elvégzem azalatt (11 hós) Ha éppen ébren van, de budira megyek, vagy ki kell szaladnom valamiért az udvarra, addig berakom a járókába, inkább ott üvöltsön pár percet, mint valami baj legyen.Bár ha mód van rá, rögtön felkapom, nem bírom, ha sír. Ezért is alszik velünk :)
2012. dec. 3. 00:01
 13/13 anonim ***** válasza:
74%

Kedves Kérdező! Én megértelek.

Ha kimegyek mondjuk wc-re, vagy fogat mosni már nem hagyom rá azért mert éppen kiesett a cumi a szájából.

A porszívót, vasalót kikapcsolom, a házimunka várhat. Teregetni úgy szoktam, hogy viszem magammal a másik szobába, mert azt nagyon szereti nézni, közben mondogatom neki, hogy éppen mit teregetek.

Főzni csak akkor szoktam, ha apa itthon van, mert azt utálja. Próbáltam már magammal vinni a konyhába, de nem jött be neki.

A legrosszabb, mikor éhes, sír, és nekem ki kell menni a konyhába melegíteni a kajáját. Ilyenkor nem tudok mit csinálni, muszáj kimennem és sírni hagynom, de igyekszek minél gyorsabb lenni. Vittem már magammal ki hordozóban, de nem szeret benne lenni, ugyan úgy sírt ott is.

Persze mikor számítógépezek, tv-zek, olvasok, azt rögtön abbahagyom, ha sírni hallom.

2012. dec. 3. 10:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!