Miért kezd sírni és feszíteni magát ha a karomba teszem a 4hónapos lányomat?
Figyelt kérdés
4hónapos a lányom!Már 1hete így megy,hogy mindig sír este,semmi nem jó neki amit csinálok!Állandóan feszíti be magát ha leülők és a karomba teszem!Babakocsiban úgyan ezt csinálja!Hisztizik,feszíti magát!Babakocsit szerintem nem szereti mert amikor beteszem akkor mindig elkezd nagyon sírni!Este nehezen alszik el!Van amikor állva jó neki de az sem mindig jó neki!Mit lehet ilyenkor csinálni?Teljesen kivagyok,hogy nem tudom mit csináljak!Hasa nem fáj a hasfájás az elmúlt!Válaszokat előre is köszönöm!2012. nov. 21. 13:29
1/5 timike26 válasza:
nekem nagyon nyugodt a kislànyom,sose panaszkodnèk mert nincs mire.de egy ideje az este nàlunk is igy telik,semmi nem jo neki sehogyse.viszont tudom hogy mièrt csinàlja.tul fàradt de nem bir elaludni.az egèsz napos inger,az a sok ujdonsàg....
aztàn fèl ora hiszti utàn beàjul.ès reggelig alszik èdesdeden.
2/5 timike26 válasza:
èn az olembe veszem ès megyek a dolgomra/nagyobb teso fektetèse,hasonlo.mikor làtom/èrzem hogy kezd megnyugodni berakom az àgyàba ès elalszik.nàlam bevàlt az is ha ènekelek,mikorbe teszem a dolgom.
3/5 anonim válasza:
Karba véve arccal előre sem tetszik neki? Lehet, hogy "csak" látni szeretne, menetiránynak megegyezően, függőlegesben:).
Az esti nehéz elalvás mit jelent? Hogyan altatod? Napközben mennyit alszik?
4/5 anonim válasza:
fontos hogy kialakuljon a napirendje ( ha még nem történt meg) például tudja, hogy az esti fürdés után az alvás jön. A kiságyat pedig mindig csak alvásra használjátok.
5/5 A kérdező kommentje:
Napközben változó,hogy meddig alszik!Van amikor pl.délelőt alszik 2-3órát de van amikor 10-20perceket alszik egy nap!Sokáig tart mire elalszik!Karomba ringatom!De próbálom rászoktatni,hogy magától aludjon el és,hogy ne legyen mindig kézbe!Napközben 3-4szer alszik!És általában este 11óra után elszokott aludni és fél7kor szokott kelni!Volt amikor szépen rendesen aludt egész nap tudta hogy mikor van fürdés,evés és alvás!De amióta kórházban volt azóta felborult az egész napirend!Augusztusban volt kórházban 3napot és most megint nem rég 6napot!Lehet,hogy ez az oka,hogy felborult a napi rend!Most meg azt szokta csinálni a karunkban amikor ülünk vele,hogy emeli a popsiját!Ezt miért csinálhatja?Köszönöm a válaszokat!
2012. nov. 24. 22:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!