Tök békésen alszik, egyszer csak elkezd sírni álmában, mi fájhat neki, vagy tényleg csak rosszat álmodik?
Figyelt kérdés
2012. nov. 20. 16:20
1/7 anonim válasza:
rosszat álmodhatott vagy megcsikaródhatott a pocak egy pillanatra ..
én is tapasztalom igaz az én babám még csak 6 napos :))))
2/7 anonim válasza:
Mennyi idos a babad? Az en kisfiamnal is ujszulott koraban elofordult. O neha olyan hangokat is adott ki mint egy kiskutya es elkeseredett kis arcot vagott hozza almaban. Nem emlekszem pontosan mikor szunt meg nalla de fel evesen mar nem csinalt ilyet.
3/7 A kérdező kommentje:
Mi is 6 hósak vagyunk :)
2012. nov. 20. 16:30
4/7 A kérdező kommentje:
és igen ő is előbb nyöszörög, és csukott szemmel olyan arcocskát vág.
2012. nov. 20. 16:31
5/7 anonim válasza:
Amit az első válaszoló írt,vagy az álom,vagy valami fáj neki,de olyan rövid ideig,hogy felébredni nem ébred rá fel. Az én lányom születése óta "csinálja" már 2 hónapos. A kórházban a második napon fordult elő először,majdnem szívrohamot kaptam :) Nekem sokszor élesen felsikít álmában :( Aztán van olyan is,hogy fel is ébred rá,de olyan is,hogy egy percig is sír és nem tudom felébreszteni.
6/7 anonim válasza:
Utolsó vagyok,most nézem,hogy 6 hós már a babád,akkor akár még a foga is lehet,a fogzásnál is elő fordul az álmában való éles sírás,sikítás.
7/7 anonim válasza:
Nekem 5 hónapos lesz és pár napja kezdődött, hogy felsír álmában, de rövid ideig, mire felkelek, hogy átmenjek, már csend van. És is tippelek, hogy a foga jön-e vagy rosszat álmodott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!