Mit csináljak-altatás, alvás gondok?
Lassan 16hós a lányom.a héten valamiért elkezdte,hogy éjjel felsír és nem lehet visszafektetni a kiságyába mert ordít.Ilyenkor csak úgy nyugszik meg ha közénk rakjuk az ágyba.Úgy nyugodtan alszik tovább.
Gondolom hosszabb távon ez nem olyan jó,mivel megszokja..de akkor mit tegyek???
hat nincs konnyu dolgotok. Tudom mit jelent, mert en is sokat ejszakaztam a lanyommal. Az elso 3 honapban felcserelte a nappalt az ejszakaval, barmit csinaltunk nem tudtuk megvaltoztatni. Utanna volt 2 honap beke, aztan elojott a refluxa ezert keltunk fel orankent.majd ismet jobb lett a helyzet orvosi kezelessel.
de sokaig jart at hozzank az agyba aludni ejszaka. Nekunk nem olyan nagy az agyunk 160szor200-as, igy nyomor volt, meg persze ahogy irjatok kiterpeszkedik, rug, keresztbe fekszik. aztan egyszer az apja nem engette at mondvan ha apa itt van, neked a kicsi agyban a helyed. 2 ejszakat virrasztottunk igy at, 3. ejszaka mar nem probalkozott.
azota nem mer atjonni. Szeptemberben volt 2 eves es tobb mint fel eve beke van.
Viszont egyedul nem hajlando elaludni es akkor csak en kellek. Apaval orditas van, meg ki is maszik az agybol. Es este 10-nel hamarabb nem tudjuk lefektetni, kiveve ha ugy teszek mint az elottem valaszolo, hogy delutan nem teszem le aludni, akkor fel 9-kor mar alszik este.
az altatas is sokszor beletelik egy oraba, hamarabb elalszom en.
Mar kezdem azt hinni, hogy soha nem fogjuk elerni, hogy egyedul elaludjon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!