Anyukak, milyen egy ket eves es egy ujszulottel boldogulni?
23 hónap van nálunk az első kettő között. Mi is két évet terveztünk. Szerintem ideális. :o)
A harmadikkal azért vártunk egy picit többet, ott 33 hónap lett.
Nálunk 21.5 hónap a külöbség, a nagy most volt kettő a kicsi lassan 3 hónapos lesz.
Nehéz csak a legelején volt, egy-két hét, a nagyot megviselte amíg kórházban voltam, rettentő hisztis lett, aztán nem értette,hogy ha etetem a kicsit nem tudok mindig ugrani,ha kér valamit:(
De belerázódtunk. Vannak nehezebb pillanatok,főleg,hogy a kicsi nem szeret a babakocsiban aludni, így ha reggel megyünk a boltba, őt felöltöztetem,kocisba be, ki a teraszra(kertes ház), és míg öltöztetem a nagyot, a kicsi ordít...na ettől kész vagyok. fordítva nem működik, mert mire a kicsit felöltöztetném, addig a nagy az udvar másik végén lenne a homokozóban, vagy ki tudja mi mást találni ki:) De úgy gondolom ennél nagyobb problémám soha ne legyen:):)
De meg lehet oldani mindent!!!Nyugi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!