Seta ujszulottel?
Lehet.
jól beöltöztetve hidegben is rövid ideig két etetés között.
mikor fogsz szülni?
ha szép tiszta lesz az idő a hideg ellenére is belefér, de ha nyirkos, párás akkor a helyedben taxival mennék.
Üdv 2hetes fiú anyukája
Belefér de attól is függ hogy Te hogy birod majd az iramot a gátmetszés sebe fájhat még és ha szakad az eső majd akkor borul a terv.
a taxi jobbnak tünik! a Te érdekedben is! a baba sétáltatása úgy van hogy elöször nyitott ablaknál 5 percig beöltöztetve aztán lehet nyújtani és ha már kb. 30 percnél tartotok akkor viheted ki - 20 percnél nem érdemes mert félóra az öltöztetés télen- félora a fel félóra a leöltöztetés nyilván van más dolgod is szóval az időbe nem fér bele akkor sok séta.
Koszonom a gyors valaszokat!
Februar kozepen fogok szulni.
Szerintem akkor maradunk annal, hogy ott es akkor eldontjuk, megfelelo-e az ido, es en birnam-e a setat.
Nyugodtan vidd haza babakocsival. Öltöztesd be jól, és ha Te bírod, menjetek csak gyalog. Semmi baja nem lesz.
Amúgy egy oltári baromságnak tartom ezt a hetekig húzását annak, mire egyesek kiviszik az újszülöttet levegőre sétálni. Kislányom egész pontosan 8 napos volt, mikor először sétálni mentünk, február volt. Jól beöltöztettem, és egy jó fél órára kivittem babakocsival. Semmi baja nem lett. Sőt, utána észrevettem, hogy ha 1-1 nap kimaradt (rossz idő miatt), megérezte, nyűgösebb volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!