Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Normális, ha nem szívesen...

Normális, ha nem szívesen adom más kezébe a 2 hetes babámat?

Figyelt kérdés
Kivéve persze az apukáját. Eleve nem örülök a korai látogatóknak, de nyilván a nagyszülőket nem fogom megsérteni. Viszont kifejezetten idegesít amikor nyújtogatják a karjukat hogy had fogják meg. Biztosan önző vagyok, de egész egyszerűen annyira össze vagyunk még nőve, amúgy is csak eszik meg alszik,nem lehet vele még "babázni". Mintha nem is azt néznék,mi a jó a gyereknek. Érdekes módon viszont aki nem erőszakoskodott,annak én raktam a karjába,amíg tettem vettem.
2012. nov. 26. 18:46
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
50%
Érdekes, nekem sosem volt ilyen érzésem, szívesen odaadtam, hogy fogják meg a fiam, hiszen az unokájuk és láthatóan imádják. Persze nem vagyunk egyformák, Neked biztos több idő kell ehhez, az sem baj. Viszont aranyos volt, hogy a "tehermentesítésen" felháborodtál. Hidd el, néha nagyon jól jön,ha egy kicsit vigyáznak a babára, hogy a szülő tudjon ügyet intézni esetleg pihenni. Imádom a fiam, de néha olyan jó, ha a nagyszülők vigyáznak rá pár órát.
2012. nov. 27. 08:00
 32/34 anonim ***** válasza:
50%

Én sem éreztem úgy,hogy nem szívesen adom oda.

Nagyi,dédnagyi és keresztszülők imádták fogni és nekem is jól esett,hogy annyira szeretik.

Persze az sem baj,ha Te nem így gondolod,elvégre a ti babátok...

2012. nov. 27. 12:01
 33/34 A kérdező kommentje:

29,30 as,igen, akár én is írhattam volna ezeket :)

31,32- Köszönöm, hogy az ellentábort ilyen normális hangvételben képviselitek :) Itt tényleg az idő lesz a kulcs.1-2 hét után az emberben még nem merül fel, hogy jaj de jó lenne ha vigyázna rá más..A másik meg az erőszakoskodás.

Ez is egy ösztön, nem gondolom, hogy el kéne nyomni,elvégre még egy macskától sem választják el a kölykét 6 hétnél korábban..miért viselném én könnyedebben.

2012. nov. 27. 12:42
 34/34 anonim ***** válasza:
Én anyukáméknak,tesóméknak szívesen odaadtam,senki sem erőszakoskodott közülük,+egyértelműen,kérés nélkül indultak előtte kezet mosni,ez természetes is volt,megkérdezték azért,h megfoghatom?Az erőszakos távolabbi rokonoknak,meg ismerősöknek nem adtam oda,nem játékbaba!
2012. nov. 28. 09:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!