Anyatejes babámat itassam? Én nem szívesen tenném, mert szépen gyarapodik a súlya, de a doki tanácsolta, mert néha beesett a kutacsa.
mennyi idős?
én 4 hóig nem itattam, utána vízzel próbálkoztam, és most 8 hósan teát kap. de napi egyszer adok főzeléket,a többi étkezése mind anyatej! az első hónapokban nincsen szüksége már folyadékra, majd 4 hó után próbálkozz vízzel, kutacsnak ehhez semmi köze! sőt, anyatejnél nincs nagyobb orvosság!
Milyen pozban van beesve a kutacsa? Mert a beesett kutacs csak akkor jelent bajt, ha a baba teljesen vizszintesen fekvo helyzetben van, amugy nem gond.
En nem itatnam a helyedben, az anyatej fedezi a folyadekszuksegletet.
En itattam vizzel es teaval, a dr.no javasolta.
1-1k.kanal vizzel meglehet kinalni.
A kamilla es a komeny teat kaptak a gyermekeim, amikor nem volt etetesi ido es nyugosek voltak, akkor teat kaptak.
A kamillanak van nyugtato hatasa, a komenynek pedig gorcsoldo hatasa van, pl. a hasfajos babaknak nagyon jo.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!