Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Anyatejes babámat itassam? Én...

Anyatejes babámat itassam? Én nem szívesen tenném, mert szépen gyarapodik a súlya, de a doki tanácsolta, mert néha beesett a kutacsa.

Figyelt kérdés
Félek, ha elkezdem itatni kevesebb tejci kell majd neki.
2010. szept. 16. 15:44
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

mennyi idős?

én 4 hóig nem itattam, utána vízzel próbálkoztam, és most 8 hósan teát kap. de napi egyszer adok főzeléket,a többi étkezése mind anyatej! az első hónapokban nincsen szüksége már folyadékra, majd 4 hó után próbálkozz vízzel, kutacsnak ehhez semmi köze! sőt, anyatejnél nincs nagyobb orvosság!

2010. szept. 16. 15:48
 2/13 anonim válasza:
Ha a kutacs beesett, azt jelenti h kissé kivan száradva! Szerintem is ittasd forralt vízzel.
 3/13 anonim ***** válasza:
bocs nem már, hanem más folyadékra...előző
 4/13 anonim ***** válasza:

Milyen pozban van beesve a kutacsa? Mert a beesett kutacs csak akkor jelent bajt, ha a baba teljesen vizszintesen fekvo helyzetben van, amugy nem gond.

En nem itatnam a helyedben, az anyatej fedezi a folyadekszuksegletet.

2010. szept. 16. 15:49
 5/13 anonim ***** válasza:
Fekve szokott beesett lenni a kutacsa vagy ha függőlegesben tartod? Ha fekve beesett, szoptasd meg inkább sűrűbben, minthogy foglalnád a pocijában a helyet a vízzel. ha meg függőleges helyzetben süpped be a kutacsa, az csupán a gravitációól van :)
2010. szept. 16. 15:49
 6/13 A kérdező kommentje:
7 hetes. Sajnos még nem figyelte, hogy függőleges vagy vízszintes testhelyzetben van e beesve. Köszi a válaszokat.
2010. szept. 16. 15:53
 7/13 anonim ***** válasza:
Semmi baja nem lesz ha megpróbálod itatni. Valószínüleg úgysem fogadja el. Annyit meg tuti nem iszik hogy ne szopizna utána.
2010. szept. 16. 15:53
 8/13 A kérdező kommentje:
figyeltem :)
2010. szept. 16. 15:54
 9/13 anonim ***** válasza:

En itattam vizzel es teaval, a dr.no javasolta.

1-1k.kanal vizzel meglehet kinalni.

A kamilla es a komeny teat kaptak a gyermekeim, amikor nem volt etetesi ido es nyugosek voltak, akkor teat kaptak.

A kamillanak van nyugtato hatasa, a komenynek pedig gorcsoldo hatasa van, pl. a hasfajos babaknak nagyon jo.

2010. szept. 16. 15:54
 10/13 anonim ***** válasza:
de ha adsz teát, nehogy cukrozd!
2010. szept. 16. 16:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!