Anyatejes babámat itassam? Én nem szívesen tenném, mert szépen gyarapodik a súlya, de a doki tanácsolta, mert néha beesett a kutacsa.
Figyelt kérdés
Félek, ha elkezdem itatni kevesebb tejci kell majd neki.2010. szept. 16. 15:44
11/13 anonim válasza:
Anyatejjel itasd,az eleje "hígabb"szomjoltó a tej,vagyis többször adj cicit,egy 7 hetesnek az a leggjobb.
12/13 anonim válasza:
Már nem is tudom mikor kapott először más folyadékot, mint tej. Nagyon sokáig ezt itta. Most mondhatom azt, hogy már szomjúság miatt sem jön cicizni, pedig 15hónapos, elválasztottam(jön a tesó).
Tedd mellre sokszor, ha szomjas akkor úgyis inni fog, ha nem nem fogadja el a cicit...
Rendesen megebédelt pl és utána szopizott. Most 0,5litereket iszik egy szuszra vizet, vagy teát vagy szörpit(teljesen házi gyümölcsszörp, homemade)
Amúgy miért ne cukrozza, egy nagyon kevés barnacukor semmi baja nem lesz a babának tőle, ez nem azt jelenti, hogy merőkanál, hanem a mokkáskanál negyede max. És ettől még csak édesszájú sem lesz a gyerek.
13/13 anonim válasza:
én nem itattam, de mindenki b@szogatott vele, hogy ki fog száradni. a fél család jelenlétében megkínáltuk vízzel, teával, cumisüvegből, csőrös itatóból és pohárból is, kifolyatott mindent. most 8 hónapos és még mindig nem iszik. a mi dokinénink azt mondta, nem baj, majd ha szomjas lesz, inni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!