Normális, ha nem szívesen adom más kezébe a 2 hetes babámat?
az én kisfiam is 2 hetes lesz 28 -án
nekünk is vannak látogatóink,akik nem szivesen mosnak kezet,de ha szólnék én volnék a gonosz rossz..
én sem szeretem ha fogdossák,még annyira picurka...
6-os vagyok.
Én már szoltam anyósomnak, hogy ne kapja ki a kezemböl ha lehet!
És kérdező én is így gondolkodom, próbálom a negatívumokat elraktározni de szerintem a mi menyeink meg más miatt fognak kiakadni. Mert ha megérjük mi is anyósok leszünk.
Szerintem ez teljesen normális :) Az én babám még csak 5 napos, de a páromon meg a szüleimen kívül nem szívesen adom oda anyósomnak sem. Mondjuk a nagyszülőkön és az öcsémen kívül nem látta még senki. Én megmondtam a rokonoknak, hogy ilyen beteges időben az első 6 héten felejtsenek el minket. Volt, aki olyan pofátlan volt, hogy már aznapra be akart jelentkezni, amikor hazajöttünk....
Mondjuk én a kórházban sem láttam szívesen senkit sem a páromon kívül.
Mintha én írtam volna a kérdést...én is "irigy "voltam,nem szívesen adtam oda,a kis pöttömömet,kb 6 hónapos volt,amikor kezdem "elengedni".
Viszont én határozott hangon,azt mondtam:"légy szíves mosd meg a kezed előtte"és nem volt olyan aki megkérdezte volna hogy miért,mentek mosták,nem volt gond,de ha lett volna sem érdekelt volna,csak a fiam egészsége...
Tőlem megkérdezték,hogy minek mossanak kezet,autóval jöttek..
A nagyik meg,azt várják,mikor vihetik el már. Azt gondolják,nekem az a segítség, ha "tehermentesítenek"(!!!??) a bébivel. Illetve ezt mondják, a fő indok hogy babázzanak és újraéljék az anyaságot,amit ők anno lepasszoltak a nagyszülőknek. ezért is olyan visszás érzés mikor becézgeti,mint a sajátját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!