Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Normális, ha nem szívesen...

Normális, ha nem szívesen adom más kezébe a 2 hetes babámat?

Figyelt kérdés
Kivéve persze az apukáját. Eleve nem örülök a korai látogatóknak, de nyilván a nagyszülőket nem fogom megsérteni. Viszont kifejezetten idegesít amikor nyújtogatják a karjukat hogy had fogják meg. Biztosan önző vagyok, de egész egyszerűen annyira össze vagyunk még nőve, amúgy is csak eszik meg alszik,nem lehet vele még "babázni". Mintha nem is azt néznék,mi a jó a gyereknek. Érdekes módon viszont aki nem erőszakoskodott,annak én raktam a karjába,amíg tettem vettem.
2012. nov. 26. 18:46
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
70%

az én kisfiam is 2 hetes lesz 28 -án

nekünk is vannak látogatóink,akik nem szivesen mosnak kezet,de ha szólnék én volnék a gonosz rossz..

én sem szeretem ha fogdossák,még annyira picurka...

2012. nov. 26. 19:27
 12/34 anonim ***** válasza:
72%

6-os vagyok.

Én már szoltam anyósomnak, hogy ne kapja ki a kezemböl ha lehet!

És kérdező én is így gondolkodom, próbálom a negatívumokat elraktározni de szerintem a mi menyeink meg más miatt fognak kiakadni. Mert ha megérjük mi is anyósok leszünk.

2012. nov. 26. 19:29
 13/34 gabszem ***** válasza:
71%
Én örültem ,ha valaki megfogta, szívesen odaadtam.
2012. nov. 26. 19:32
 14/34 A kérdező kommentje:
Na, hát én eldöntöttem, normálisak vagyunk. Idő kérdése az egész. Ha ugyanezt érzem,ugyanilyen intenzitással egy év múlva is, akkor az már lehet hogy gáz. Viszont ennyi elemi ösztön azt hiszem normális.
2012. nov. 26. 19:32
 15/34 anonim ***** válasza:
48%
pontozzatok csak le,komolyan ennyi primitív embert egy helyen
2012. nov. 26. 19:33
 16/34 A kérdező kommentje:
Nekem minden válasz ugyanolyan hasznos volt, köszönöm szépen! nyomtam is kezecskéket,mert tudom hogy mindenki szereti gyűjteni :)
2012. nov. 26. 19:39
 17/34 anonim ***** válasza:
86%
A kézmosásos dolgot meg kell mondani, fél évig a babának nincs nagyon immunrendszere, nem gonosz vagy, ha szólsz, hanem felelősségteljes szülő. Később kialakul neki, és úgyis nyalni fogja a földet, de fél évig vigyázni kell.
2012. nov. 26. 19:52
 18/34 anonim ***** válasza:
75%

Szerintem ez teljesen normális :) Az én babám még csak 5 napos, de a páromon meg a szüleimen kívül nem szívesen adom oda anyósomnak sem. Mondjuk a nagyszülőkön és az öcsémen kívül nem látta még senki. Én megmondtam a rokonoknak, hogy ilyen beteges időben az első 6 héten felejtsenek el minket. Volt, aki olyan pofátlan volt, hogy már aznapra be akart jelentkezni, amikor hazajöttünk....

Mondjuk én a kórházban sem láttam szívesen senkit sem a páromon kívül.

2012. nov. 26. 20:01
 19/34 anonim ***** válasza:
78%

Mintha én írtam volna a kérdést...én is "irigy "voltam,nem szívesen adtam oda,a kis pöttömömet,kb 6 hónapos volt,amikor kezdem "elengedni".

Viszont én határozott hangon,azt mondtam:"légy szíves mosd meg a kezed előtte"és nem volt olyan aki megkérdezte volna hogy miért,mentek mosták,nem volt gond,de ha lett volna sem érdekelt volna,csak a fiam egészsége...

2012. nov. 26. 20:01
 20/34 A kérdező kommentje:

Tőlem megkérdezték,hogy minek mossanak kezet,autóval jöttek..

A nagyik meg,azt várják,mikor vihetik el már. Azt gondolják,nekem az a segítség, ha "tehermentesítenek"(!!!??) a bébivel. Illetve ezt mondják, a fő indok hogy babázzanak és újraéljék az anyaságot,amit ők anno lepasszoltak a nagyszülőknek. ezért is olyan visszás érzés mikor becézgeti,mint a sajátját.

2012. nov. 26. 20:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!