Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Segítségre van szükségünk!...

Segítségre van szükségünk! Zombik vagyunk! Mit tegyünk? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

3 hetes a kislányunk. Egyszerűen nem boldogulunk a dolgokkal. Éjszaka nem alszunk, nappal sem. :(

Szóval anyatejes a baba. Az utóbbi napokban este 8-kor elalszik, 10 körül felriad, kap enni, és utána nem alszik vissza. Hajnal 2-3-ig bohóckodunk vele, mire elalszik. Ilyenkor ordít, és nem lehet megvigasztalni. Reggel 8-ig fel sem kel. Ma például úgy néz ki a napunk, hogy 8-kor kelt, szopizott, bealudt. 11-kor megint kelt, szopizott, bealudt. 3 körül megint kelt, szopizott, de igyekszünk nem hagyni hogy visszaaludjon, mert akkor éjszaka megint virgonc lesz. (Itt van mellettem, de megint szunyókál) Mi a fenét csináljunk, hogy éjszaka ne virgonckodjon??? Már élő halottak vagyunk.

Pár nappal ezelőtt a hasfájás miatt nem aludt, vettem espumisant, úgy látszik az segít.

Kérlek, adjatok tanácsot!!!

Előre is köszönjük!

2012. nov. 24. 17:09
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Kissé el van tolódva a napja. Ha éjjel 2-3 tól reggel 8-ig majd gyakorlatilag egész délelőtt egészen délután 3-ig (ha szoptatásokkal megszakítva is) alszik, akkor ne csodálkozz hogy ezután éjjel 2-3-ig, amikor ti szeretnétek meg nem akar normálisan aludni. Mondjuk ebben szerencsére nincs tapasztalatom mert nekünk a kevésbé rossz változata jutott a nemalvásnak (nappal nem aludt éjjel viszont kiválóan), de szerintem próbáld meg nappal inkább ébren tartani többet, persze vigyázz hogy estére nem pörögjön túl mert akkor sem fog elaludni. Igazából kapsz mindenféle tanácsot itt de szerintem lehet hogy nem is nagyon tudod befolyásolni ezt a helyzetet, előbb-utóbb magától is megoldódik.
2012. nov. 24. 20:49
 12/12 anonim ***** válasza:
Az én lányom ennyi idősen csak enni kelt fel. Eszembe sem jutott, hogy 3-tól(????) ne hagyjam aludni fürdésig. 6 hónapos korától kezdtem fél 5-kor ébreszteni. Túl van pörögve szerintem. Hagyd aludni mondjuk fél 6-ig. Után pici játék, 7-kor fürdés evés és csicsika. Este ha felébred, ne kapcsolj lámpát, ne szórakoztassátok, ne cserélj pelenkát, ha nem kakis. Egyszerűen kivered az álmot a szeméből, utána meg már túl fáradt, hogy elaludjon.
2012. nov. 24. 21:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!