Segítségre van szükségünk! Zombik vagyunk! Mit tegyünk? (bővebben lent)
3 hetes a kislányunk. Egyszerűen nem boldogulunk a dolgokkal. Éjszaka nem alszunk, nappal sem. :(
Szóval anyatejes a baba. Az utóbbi napokban este 8-kor elalszik, 10 körül felriad, kap enni, és utána nem alszik vissza. Hajnal 2-3-ig bohóckodunk vele, mire elalszik. Ilyenkor ordít, és nem lehet megvigasztalni. Reggel 8-ig fel sem kel. Ma például úgy néz ki a napunk, hogy 8-kor kelt, szopizott, bealudt. 11-kor megint kelt, szopizott, bealudt. 3 körül megint kelt, szopizott, de igyekszünk nem hagyni hogy visszaaludjon, mert akkor éjszaka megint virgonc lesz. (Itt van mellettem, de megint szunyókál) Mi a fenét csináljunk, hogy éjszaka ne virgonckodjon??? Már élő halottak vagyunk.
Pár nappal ezelőtt a hasfájás miatt nem aludt, vettem espumisant, úgy látszik az segít.
Kérlek, adjatok tanácsot!!!
Előre is köszönjük!
Szia!Tudom,most nem vigasztal,de ez be fog állni.A mi kislányunk nyolc hetes,kb. 10 napja állt be egy rendszer,addig cseréltük a nappalokat és az éjszakákat.Az első időkben nagyon fontos a TÜRELEM!Érezze a nyugodtságodat.Kb. 2 hetes volt a babám,amikor a páromnak el kellett utazni,csak 1 éjszakára,én meg megkértem anyumat,hogy jöjjön át.Még az én kezemben végigordított,anyukáméba 4(!)perc alatt elaludt.Nyilván azért,mert ő kipihent volt,türelmes,még nem állt égnek a haja ellentétben velem.
Kitartás!És amikor ő alszik,aludj te is!Én délelőtt a kislányommal alszom:)
Köszönjük a válaszokat.
Csak kislámpa szokott égni. Reméljük hamarosan beáll a rend, mert ez már elviselhetetlen. :(
További tanácsokat várok!
Én nem értek egyet az utolsóval.Ha van tejcsi az anyukának, felesleges fejni és mellé még vizet is adni neki. Minek?Aztán meg csak cumizavara lesz,ne adj' Isten.Ha szopik,abból maximálisan elég inni és ennivalót kap,nem kell bekavarni.
Nálunk 3 hónapba telt,mire megtanulta,hogy van nappal és éjszaka.Én addigra már hulla voltam, de nem részletezem mert ismerős a szitu.Én mindent kipróbáltam már az ég világon,de a gyereknek is partnernek kell abban lennie,hogy ne cserélje fel a kettőt.
Valóban ne játszatok vele éjszaka és ne foglalkoztassátok,ha felkel.Éreznie kell,hogy este más a rendszer. Ehhez lehet több időre lesz szükség.Nálunk egyik napról a másikra fordult a kocka,először azt hittem hogy beteg.Aztán nem,csak rendeződtek a napszakok benne is.
Mindenképpen maradjatok csendben,ha felkel.Mikor altatod vissza,ne beszélj hozzá és a lehető legkevesebbet kommunikálj vele.Ez lehet bután hangzik,de használ.Csak így értik meg,hogy mi is történik valójában.A kis lámpa jó dolog,azzal is érzékeli,hogy nem nappal van.
És tényleg a legfontosabb:RENGETEG KITARTÁS és TÜRELEM a részetekről.
Szia !
Hasonló volt a helyzet nálunk is , most 5 hónapos az én kicsi Hanna babám :) Nappal se és éjszaka se volt alvás ! 3 hónapig csináltam , és meguntam , mondom megpróbálom a tápszert , és csoda történt Hanna elaludt és csak 4 óra múlva kelt fel !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!