Rettegek, amikor a 2 hetes babám sír. Mit tegyek?
Nyugi. Ilyenkor mindig vedd végig, h miért is panaszkodhat vajon. Éhes? Szomjas? Tele a pelus? Fáradt, álmos? Mire végigzongorázod, ki is fog derülni a válasz.
De lesz olyan is, szerencsére sokkal ritkábban, hogy ezek közül egyik sem. Ilyenkor se pánikolj! Mindig tartsd észben, h "végveszély" esetén kéznél a gyerekorvos tel.száma, tehát nem vagy magadra hagyva.
Beletanulsz meglátod, csak figyelj a pici jelzéseire és már tudni fogod, mit is szeretne. (Mert minden sírás más és más, van éhes-panaszkodós, vagy pl. keserves-hasfájós:):)
még nem tud beszélni , ezért sír, és így tud jelezni , hogy van valami. de lehet, hogy csak szüksége van arra, hogy a közelébe légy.
mindneki átesik ezen, hamar belelendülsz meglátod.űboldog babázást.
Szia
Mi az első 2 hétben felváltva, vagy egyszerre sírtunk a fiammal :( szegénykém, mint kderült éhes volt.
A párommal ezért mi is türelmetlenebb voltunk egymáshoz.
Most már türelmesebbek vagyunk, bár még most is előfordul, hogy nem tudjuk miért sír.
De ne idegeskedj, mert attól a babád is feszültebb és sírósabb lesz. Megérzik, ha ideges vagy.
És a tejci mennyiségének is árthatsz az idegeskedéssel.
Amúgy simán lehet pocakfájós is, hiszen még olyan fejletlen az emésztőrendszerük.
Nekünk az infacol bevált.
Kérdezd meg a védőnődet ezzel kapcsolatban.
A pocakfájásról bővebben itt is olvashatsz ezen az oldalon. Sok kérdés és hozzászólás volt ezzel kapcsolatban.
Kiszáradni biztos nem fog, ha sír. Bár én néha, ha belelovalja magát a sírásba, akkor szoktam neki adni teát (ízesítetlen ánizsmag-köménymag tea) ez jó a pocakfájásra is. Nagyon szépen szokot tőle durrogtatni :)
Kitartást!
6 hetes kisfiú anyukája
Én is így voltam vele, de pár hét alatt bele lehet jönni. Meg kell szoknotok egymást, neki meg a külvilágot. Nagyon sok dolog történt vele. Ha végigveszed amit írtak előttem, hogy mi baja lehet, és minden rendben van de mégis sír, akkor valószínűleg a hasa fáj. A fiam két hétig volt, hogy este több mint egy órát üvöltött a hasa maitt, mert semmi nem használt. Próbálj meg nyugodt maradni, hisz neked kell megnyugtatnod őt. És szerintem amíg iylne kicsi, nem is kell sírni hagyni.
Belejössz, ne aggódj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!