Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogy lehet ezt elkerülni...

Hogy lehet ezt elkerülni biztosan? Rettegek!

Figyelt kérdés
5 hete szültem császárral. Nagyon könnyen esek teherbe, és nagyon félek, hogy megint terhes leszek, hiába védekezünk. Szedek majd fog.gátlót, és + védekezünk majd mellette, de egyszerűen rettegek, nehogy terhes legyek.
2011. júl. 14. 10:52
 1/8 anonim ***** válasza:

Teljesen 100%-osan elkerülni nem lehet, a lehetőség mindig ott van. De ha szedsz fogamzásgátlót és még pluszban is védekeztek, akkor azért igen kicsi az esély a terhességre.

Beszélj a nődokiddal, hogy milyen lehetőségeket ajánl, melyiket találja a legbiztonságosabbnak!

2011. júl. 14. 10:58
 2/8 anonim ***** válasza:
38%
Ne éljetek házaséletet akkor nem leszel terhes...ennyi. Egyébként pedig nincs 10000% biztos tipp, hogy ne legyél.
2011. júl. 14. 11:23
 3/8 A kérdező kommentje:
Gondoltam, hogy a b*nkó válaszolók sem kímélnek majd...
2011. júl. 14. 11:39
 4/8 anonim ***** válasza:

100%mód, és nincs félelem, ha kalmopirint szorongatsz a térded között... vagy mind a ketten elköttetitek magatokat, vagy spirál-bogyó-kúp-gumi...

5hónapja kerülöm a férjem, mert nem akarok 3.törpét, most.

És csak pajzán gondolat közben rám néz terhes vagyok...

25 és 4nap híján 6hónapos csemetéim vannak.

2011. júl. 14. 11:51
 5/8 anonim ***** válasza:
Én megértelek.Kb kislányom 8 hónapos koráig szabályosan rettegtem attól,hogy terhes leszek.mondtam is,hogy ha terhes lennék,tuti elvetetném,pedig tervezett gyerek volt az első,terveztünk másodikat is,de akkor ez volt a legnagyobb parám vmiért (mint 18 évesen:)).Aztán elmúlt,mindjárt kétéves a lány és úton van a tesó.Mi védekeztünk gumival,de nagyon nem is kívántam a szexet,így nekünk valamivel könnyebb volt.
2011. júl. 14. 12:06
 6/8 anonim ***** válasza:

az egyetlen biztos ha nem élsz nemi életet.

gyógyszer+ gumi, aztán még párod félbe is hagyhatja a célnál...

2011. júl. 14. 12:07
 7/8 anonim ***** válasza:

Az, hogy rögtön teherbe estél, mikor gyereket szerettél volna, nem utal arra, hogy a fogamzásgátlás ne lenne hatásos nálad. Vagy az előző baba védekezés mellett fogant?

A tabletta nagyon jó hatásfokú, csak figyelni kell azokra az esetekre, mikor nem tud rendesen felszívódni. (gyógyszerkölcsönhatás, hányás, hasmenés). A gumi ugyanilyen jó, de az első behatolás előtt kell felhúzni. Ha véletlen kiszakad, bár szerintem ez nagyon ritka, még mindig ott az esemény utáni tabletta. Bár ez szoptatás mellett valószínűleg ellenjavallt.

2011. júl. 14. 12:52
 8/8 anonim ***** válasza:
én nem félek tőle, pedig én is nagyon könnyen esem teherbe (elég ha rám néznek :) de tényleg egyetlen éles alkalom elég volt a babához, viszont mi előtte is meg azóta is csak megszakítással védekezünk (összesen már vagy 9 éve) és sosem csúszott így be a baba :)
2011. júl. 14. 13:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!