Normális hogy rettegek attól, hogy valami baja esik?
Köszönöm, hogy leírtad, jó hogy nem vagyok ezzel egyedül, én a párommal még nem is beszéltem erről, meg igazából senkivel, mert félek hogy tök hülyének nézne.
Egyébként egészségügyi-s vagyok, tudnám mit kell csinálni, ez más megmagyarázhatatlan félelem ami bennem van!
Első baba? Mert amíg nekem egy volt addig én is rettegtem.Mióta itt a második azóta a rémálmaim megszűntek..Persze,mindkettőt féltem és nem tudom hogy élném túl ha valamelyiknek baja esne.
De a rettegés megszűnt.
Jó tudni, hogy nem vagyok egyedül, azt hittem már én vagyok teljesen bolond!!!
6 hónapos a kislányom és amióta megszületett egyszerűen rettegek attól, hogy valami baja történik, vagy kiderül, hogy beteg. Sőt, attól is rettegek, hogy velem történik valami és nem lehetek mellette, hogy óvjam és szeressem őt! Soha ennyire nem féltem még a haláltól! Esténként ahelyett, hogy végre aludnék, ilyen hülyeségeken pörgök! Viszont attól is parázom, hogy ezt a sok rosszat bevonzom, úgyhogy ez egy ördögi kör!! :)
De örömmel olvasom az előző hozzászólásokban, hogy idővel ez az érzés enyhül egy kicsit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!