Mit tegyek? Rettegek a bölcsőhaláltól!
Figyelt kérdés
8 évvel ezelőtt született egy kislányom. Sajnos 2 évre rá egyik éjszaka nem ébredt fel. A mai napig nem kaptam rá magyarázatot, hogy mi lehetett vele, mert előtte este láza is volt, meg nagyon csúnyán köhögött. Most van egy 6 hónapos kislányom, és rettegek, hogy megint meg ismétlődik ami 6 évvel ezelőtt történt. Most jelenleg egészséges, csak annyi a baj, hogy nagyon érzékeny, nagyon hama kipattog. Két nappal ezelőtt belázasodott a foga miatt, elvittem orvoshoz is, ott mondták, hogy semmi baj, de úgy dolgozik bennem a félelem. Nem tudom, hogy hogy tudnám lenyugtatni magam, hogy nem fog még egyszer megismétlődni. Tudnátok nekem valami tanácsolni? Előre is köszönöm!2010. szept. 30. 22:29
1/6 anonim válasza:
Aludj vele, akkor hallod egyből, ha valami baja van. Egyébként a bölcsőhalál nagyon ritka. Vagy kölcsönözz légzésfigyelőt.
2/6 anonim válasza:
Borzasztóan sajnálom, ami történt! Szerintem is szerezz be egy légzésfigyelőt! És próbálj meg törekedni arra, hogy a kislányod ne érezze, hogy rettegsz! Biztos vagyok benne, hogy én is ugyanígy lennék, mint te, de neki ezt nem szabad éreznie. Ehhez akár kérj segítséget pszichológustól! Megérné egy-két alkalommal elbeszélgetni, biztosan tudna mondani valamit, ami a megoldás felé vinne. A bölcsőhalál tényleg nagyon ritka! Nem lesz semmi baja a kicsinek, ne félj! Valami terápiát kéne találnod, akár jógázhatnál, amivel levezetheted ezeket a félelmeket, hogy boldog anyuka lehess (- habár tudom, hogy teljesen tökéletesen boldog ebben a földi életben nem lehetsz már.)
3/6 anonim válasza:
Rettenetes ami történt!Nagyon sajnálom:(Nincsenek erre szavak:(Mit lehetne tanácsolni hogy megnyugodj..,Ha én lennék ilyen helyzetben,nem lenne az a tanács,amitől megnyugodnék,egyszerűen csak próbálnám átvészelni azt az időszakot,amikor már nem történhet meg a baj:(Mindenképpen használj légzésfigyelőt,de vmi komolyabbat,érdemes lenne beruházni rá.Kérj alvásvizsgálatot,de remélem h ezt nem is kell kérni,mert figyelnek a babádra az orvosok,mivel ilyen előzményekkel jobb helyeken szoktak.Akár kérhettek kórházi monitorozást is hosszabb rövidebb időre,h kiderítsék,hajlamos e a babád a légzésleállásra/kimaradásra.Aludjatok együtt,egy szobában,ha nem is egy ágyon, lehet kapni olyan kiságyat,aminek az egyik oldala nyitott az ágyad felé.Légy résen mindig,de ezt sztem mondani sem kell,az anyai ösztön dolgozik benned.Sok erőt,kitartást!
4/6 anonim válasza:
légzésfigyelő!!!!!mi is már 6 hónaposak vagyunk,de még hsználom,mert én s nagyon félek,gondok voltak a szülésnél.ezzel viszonylag nyugodtan alszunk
5/6 anonim válasza:
Szia, nagyon szomorú, ami történt, de nem értem miért segytenek neked szakemberek, akik azt is lemondhatnák többek között, hogy 2 éves korban már nem beszélünk bölcsőhalálról, valami más oka lehetett a kicsikéd elalvásának,valószínűleg a betegsége játszott közre.
A légzésfigyelő tényleg hasznis, feltéve, ha cselekedni is tudsz baj esetén, és tényleg próbálj megnyugodni, és szakszerű segítséget kérni!
6/6 anonim válasza:
Végezz el egy tanfolyamot mindenképp életmentésre,valamelyik kórházakban tartják,és vegyél légzésfigyelőt!Meg fogsz nyugodni ha tudod mit kell tenni baj esetén,de ne félj,nem lesz baj!!Egyébként 2 éves korban már tényleg nem bölcsőhalálról beszélünk.Nagyon sajnálom ami történt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!