Hogyan szállítjátok a babát?
Figyelt kérdés
Van babyhordónk, de a baba túl nagy(4370 kg-mal, 55cm-rel)született,s azóta is szépen gyarapszik.Most vagyunk a 8.hétben, de amikor a téli szerelést ráadom már alig lehet becsatolni, de a pántok már a max-on vannak.Ülni még ugye nem tud, tehát mit rakjak be a kocsiba?#babyhordó
2012. nov. 20. 14:06
11/21 anonim válasza:
100 000 Ft egy átlag babakocsi ,ahhoz hozzávágnak egy ilyen dísz izét ...
ADAC tesztelt? Gondolom nem...
12/21 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek!Utánanézek, amiket írtatok.
2012. nov. 21. 16:33
13/21 A kérdező kommentje:
Hát igen, az árak! sajna nem mindenki teheti meg, hogy 80-90 ezret kiadjon egy gyerekülésre. Másoknak ez egy havi bérük sincs meg.Biztos van más megoldás.
2012. nov. 21. 16:37
14/21 A kérdező kommentje:
Nekem nem kell ennyi extra, csak hogy simán elférjen benne a gyerek és dönthető legyen, tehát ne üljön benne, hanem vízszintesen legyen. Engem különösebben a törésteszt sem érdekel.
2012. nov. 21. 16:41
15/21 anonim válasza:
Akkor csak dísznek kell? Nem arra van hogy baleset esetén minél kevésbé sérüljön a gyermek? Hogy lehet ekkora baromságot írni.
16/21 A kérdező kommentje:
Szállításra kell, hogy A-ból B-be menjek.Lehet, hogy én vagyok hülye, de nem veszek luxusMercit,csak azért mert jó a töréstesztje.
2012. nov. 28. 07:15
17/21 anonim válasza:
Te tényleg nem vagy százas a gyereked biztonságáról beszélsz. Az olcsó törésteszt nélküli vagy töréstesztes ülések baromi veszélyesek, már kisebb koccanásnál is baj lehet. Nekem fontos a gyerekem biztonsága, neked ezek szerinte nem.
18/21 anonim válasza:
Ülést nem azért használjuk hogy legyen hova tenni a gyereket ,hanem hogy biztonságos legyen! Ha ez a faktor nem érdekel akkor akár a tetőcsomagtartón is szállíthatod.
19/21 A kérdező kommentje:
Anno a 80-s években sem volt spec. ülés mégis utaztunk.A középréteg számára elérhető autó is igen-igen gyenge volt, s mégsem haltam meg.A különbség az most, hogy mindenki száguld,mert felgyorsult a világ, s fogy a jófajta lakosság, s azoknak van pénzük a biztonságra és a jó autóra(pl.:nem Suzuki).A maradéknak nincs, vagy a csóró réteghez tartozik, s neki nem kell.Hiába veszel super ülést, ha szar az autó és frontálisan ütköztök, vagy oldalról, ahol a gyerek van.Nekem tényleg csak arra kell, hogy a KRESZ-ben előírtakat teljesítsem, valamint egy kisvárosban max. heti 1-szer elmenjek vele bevásárolni.
2012. nov. 29. 07:59
20/21 anonim válasza:
Én úgy vagyok vele hogy tudja a legtöbbet ne azon múljon hogy nem volt nekem elég fontos ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!