Szmogriadó esetén kiviszitek sétálni a babát?
Köszönöm a válaszokat.
Kedves utolsó, még csak ez az egy 3 hónapos kislányunk van. Remélem tényleg néhány napon belül jobb lesz, mert szereti a sétát.
Én is miskolci vagyok. Nekem már 2,5 éves bölcsis a lányom. jelenleg itthon vagyunk, mert beteg, de ahogy kinézünk az ablakon borzalom amit látunk. Süt a nap mégis minden tiszta homályos "ködös". Nem mennék ki 3 hónapos kicsivel ha nem muszáj.
Engem is rettenetesen bosszant, hogy már szellőztetni sem lehet se reggel, se este. Borzalmas füst szag tódul be az ablakon.
Szia! Nem vinném, bár tudom,hogy Neki és Neked is jót tenne a levegő, elég rossz egész nap otthon ülni. Mi Szombathelyen lakunk itt általában elég jó a levegő, de most iszonyú ködös, doktornőnk szerint hurutos idő van. Addig megyek ki 8 hónapos babánkal amíg elvisszük a nagyot az oviba ill. érte megyünk.
Komolyan Miskolcon ilyen gáz a helyzet? Hallottam, hogy riadó van, de nem gondoltam, hogy fűtenek mindennel, és azért is.:-(
Kedves utolsó!
A gyerek napi levegőztetésére gondoltam.
Egyébként 3 hónapossal hétvégén sem kirándulunk, mert bár már nem 3 óránként, "csak" 4 óránként eszik, a közte eltelt idő alatt nem jutunk túl messzire a belvárostól. Azért a Bükkbe nem viszem ki a vízforralót, cumisüveget, tápszert, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!