Decemberi babát így hazahozhatnánk a kórházból?
rövid ujjú, hosszú ujjú body, kis zokni, harisnya,rugi, egy kötött lábfej nélküli "kezes-lábas",sapi, így bekötni a hordozóba és rá egy vastag pokróc.
Azért gondoltam így,mert van egy overallá alakítható téli zsákunk, de abba nem tudnám bekötni a hordozóba.Plusz a kocsiba a pokrócot le lehet venni, hogy ne süljön meg.
Ezt nehéz megmondani, mert lehet olyan idő is, mint most van, és lehet mínusz 10 fok is.
Utóbbi esetben kevesellném ezt így, továbbá két bodyt egymásra húzni művészet szerintem . :o)
enyém decemberi, így jöttünk haza:
body (1db, kettpt ne adj rá szerintem), harisnya, zokni, belül plüss béléses rugi és egy bundazsák. mikor jöttünk el a szülésznő odaszólt, hogy a kis takarít tegyem rá mert ők még a pocakhőhöz vannak hozzászokva, tehát 37 fok körül.
szerintem egy kötött kezeslábas az overál helyett nagyon kevés :(
esetleg csinálhatjátok úgy, hogy overált adtok rá, majd befűtötök a kocsiban és akkor leveszitek az útra, de a kórházból az autóig is el kell jutni...
Tavaly decemberben született a fiam!
Egy hosszú ujjú body, egy rugi, sapka, a kezes-lábas és egy takaró volt rajta.
Mivel apa fűtötte a kocsit, így a takarót ott levettük!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!