Kö9telező orvos és védőnő látogatás akkor amikor hazajöttünk a kórházból?
Azt mondta a védőnőm, hogy amikor hazaengednek telefonáljunk neki vagy a gyerekorvosnak, és aznap v.másnap jönnek a kötelező látogatásra? Tényleg van ilyen? Aznap mikor hazaengednek a kórházból,megnézik ott a babámat nem? Illetve kisebb bajom is nagyobb lesz annál,minthogy őket várjam. Nem értem, én még nem hallottam erről...
36 hetes kismama.
Az 1szobáért nem fog szólni! Mi is 1szobásba laktunk mikor jött a lányunk,csak annyit mondott hogy az ágyát tegyük minél távolabb a tv-től,és ne azzal szemben legyen!
A kutyát nem tudom,de szerintem biztos megkérdezi hogy be van e oltva féregtelenítve,esetleg megnézi a papírokat. Én biztos ezt tenném a helyében!
Kedves utolsó,köszi a válaszodat de nem a te bíráló hangnemedre vagy okoskodásodra van szükségem.
Egyszerűen nem akarom,hogy hetente jöjjön a védőnő, kioktasson a szoptatásról stb, ahogy már most is szokott. A család sem jön az első 2 hétben, akkor egy idegent miért kell beengednem?
Amúgy meg a védőnői szolgáltatást nem kötelező igénybe venni, ha én nem tartok rá igényt.
A másik hogy eddig kétszer volt itt a védőnő, mindkétszer itt ült kb 40 percet,magyarázott, de amikor a szüléssel kapcsolatos ellátásról kérdeztem, meg sem tudott mukkanni pl. Egyszóval: Nem szimpatizálok vele.
Nem utolsó,hanem utolsó elöttinek szól,csak közben más is irt.
És még azért azt is hozzátenném,hogyha hozzánk jön valaki,nekem a negyedikről le kell mennem beengedni a lépcsőházba,mert a kaputelefon régóta nem jó. Addig a 5 percig is hagyjam egyedül a babám, amig lemegyek. Nyilván anyunak kulcsa van,ő be tud jönni ha akar.
De köszönöm szépen a válaszokat!
Másnap jött a doki meg a védőnő is. Én annak ellenére, hogy holtfáradt voltam örültem neki, mert a doki alaposan megvizsgálta.
A védőnő meg segített a szoptatásban, meg tudtam kérdezni.
Nem hiszem, hogy gond a kutya. Gondolom nem egy ágyba alszanak majd :-D, gondolom adtok a higéniára is.
Biztos láttál már messziről útszéli putrit, szerintem ott se viszik a gyámügyre (nem akartam senkit megbántani :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!