Hazamehetek a kisbabámmal a kórházból, ha neki súlyos sárgasága van? Ez veszélyes lehet? 2hete vagyok már kórházban, és már nagyon elegem van!
Ha aláírom,hogy saját felelősségre hazamegyünk,az
felelőtlenség lenne???
Veszélyes ez a súlyos sárgaság?
Jó helyen vagy .Én sokat sírtam mert előtte 3 hetet utána 2 t bent lenni nagyon sok + a hormonok.
De a babád a legfontosabb.
Nekem azt mondták örüljek ,mert ha kiengednek minket és visszakerülünk a sárgaság miatt már nem a baba mama osztályon leszünk, hanem sokkal rosszabb körülmények között , csupa más beteg gyerekkel...
Köszönöm a válaszokat!
Már ki vagyok merülve teljesen ettől a kórházi léttől,megpróbálom összeszedni magam!
Szoptatásra ideadják,de eddig 3 napja csak uv-s kocsiban volt.
Ma tették át nagyobb teljesítményű lámpa alá,mert romlott éjjel az állapota..... :((
Reméljük, hamarosan minden rendbe jön. Használd ki tényleg az időt, pihenj,beszélgess más anyukákkal, olvasgassál.
Nekem otthon a négy fal között leginkább az emberekkel való beszélgetés hiányzott a legjobban, 5 hétig nem mentünk utcára, mert nagyon rossz idő volt, ráadásul én a kórházban biztonságban éreztem magam, mert tudtam, ha bármi kérdésem van a kicsivel kapcsolatban, segítenek (első baba). Otthon sokszor volt, hogy kétségbe estem, mert nem tudtam még az elején, hogy éppen miért sír, mi lehet a baj, eleget evett-e, nem fáj-e valamije, 10 percenként rohangáltam be hozzá, hogy nem-e lázas, vesz-e levegőt... tiszta őrület volt.
Minden jót Nektek!
Jobbulást a picinek!!!
Mindenképpen maradj, hidd el, tudják ők a dolgukat és valóban nem fognak ott tartani "feleslegesen".
De mitől sárga ennyire,eszik rendesen, mit mondanak???
Köszönöm mindenkinek!
Utolsónak:eszik rendesen,van tejcsi,azt mondják,hogyNem kell megijedni,ez természetes,meghogy
majd holnap.de ezt már napok óta,és ezért sokat sírok!
A férjemet is megviseli,mert 2 hete egyedül él....
köszönöm a válaszokat,mert erőt adnak!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!