Mibe hozzam ki télen a babámat a kórházból?
Szia!
Nekem is téli születésű lesz a babám.
Már körvonalazódik bennem a hazaút ruházata: ujjatlan body, hosszú ujjú plüssrugi, kis kardigán, meleg sapi és egy nagyon nagyon meleg téli bundazsák. Apának majd megmondom hogy nem kell a kocsit ezerrel fűteni, csak olyan kellemes idő legyen bent hogy ne kelljen a picit vetkőztetnem közben.
Az enyém is téli lesz,én egy hosszú ujjú bady-t,harisnyát,rugit készítek be sapival,meg egy overált takaróval. Ennyi bőven elég lesz,mire kiérünk majd a kocsihoz. A kocsiban meg ha meleg lesz,ki lehet takarni,az overál cipzárját lehúzni.... :-) Alig várom már a telet :-)
Üdv:3 lányos,22hkm
Tavaly decemberben született a fiam.
Így hoztuk haza:hosszú ujjú body,plüss ujjatlan rugi,kocsikabát,sapi,overál kint letakartam egy pléddel.A kocsiban levettem róla a plédet,de nem nagyon fűtöttünk.
A kocsit ne fűtsétek ezerrel,hogy ne kellejen nagyon leöltöztetni a babát.A harisnyát én nem ajánlom a köldökcsonk miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!