Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogy altassam az ujszülött...

Hogy altassam az ujszülött babámat miután haza jöttünk a kórházból?

Figyelt kérdés
Tehát én kiságyban akarom hogy aludjon,mindíg!nem akarom magunkhoz szoktatni!milyen pózban altassam?hason háton,oldalán?pólyában?és miben aludjon?ha szoptatom akkor lehet köztünk és utána az ágyikója,akkor nem lesz akaratos és nem fogja vissza sírni magát?
2008. szept. 14. 13:03
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Én ujszülöttre adnék egy rövidujju lábatlan rugit, és rá egy hosszuujju hosszulábas rugit, és úgy takaró, vagy hálózsák.

Én hanyatt altattam, elfordítottam a fejét, de igen hamar elfordította saját maga is a fejét, nem kell félni, ha bukik, kifolyik a száján. Oldalt nem szabad altatni, nem jó a csípőjének és gerincének sem. 3-4 hetesen kezdtem hasra tenni, azóta csak úgy alszik.

Én is kiságypárti vagyok. Én is úgy csináltam, hogy egy szobában vagyunk vele, éjjel a nagyágyba vettem szopizni, böfizett és ment a kiságyba. Ez azóta is így van, sosem aludt velünk a nagyágyban.

13 hetes:)

2008. szept. 14. 13:27
 2/2 anonim ***** válasza:
Szia.Az én babám 17 hetes,a mi szobánkban alszik,de az ágyunkban még soha nem aludt.A háton alvás teljesen jó,ha van légzésfigyelőtök hason is altathatod.Én nem adtam rá pólyát,nem tartom jó dolognak.Adj rá egy bodyt,és most még elég egy vékony hálózsák.Azt biztosan nem rúgja le magáról az éjszaka folyamán.Az én fiam alvós-rugiban alszik-olyan,mint a body,mert rásimul a babára,csak talpas az alja.Egy nagyon vékony takaróval szoktam betakarni.Mivel én nem vagyok fázós,őt is így szoktatom,ezért nem öltöztetem túl.A szopizás idejére nyugodtan lehet veletek,ha tényleg utána az ágyába kerül.Akkor tisztába lesz a játék-szabályokkal,oka se lesz vissza sírni magát.És ennyi közelség kell.Neki és nektek is.
2008. szept. 14. 23:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.