Miben hozzam haza a babámat a kórházból?
Figyelt kérdés
A napokban fog megszületni a kisfiúnk. Ha hosszú ujjú bodyt, és rugit adok rá, meg egy kis sapkát az nem lesz neki meleg?2011. máj. 27. 10:00
1/6 anonim válasza:
hát én a nyár ellős közepén hoztam haz de csak egy hosszú újjú rugdalózó volt raja és nagyon beizzadt mire haza értünk.Szerintem egy réteg elég rá,de azért hoszú legyen.
2/6 anonim válasza:
Hosszú ujjú body + ujjatlan rugi
vagy ujjatlan body + hosszú ujjú rugi
És persze sapi. És kis takaró legyen nálatok, ha nem pólyában hozzátok.
Könnyű és gyors szülést kívánok! :)
3/6 anonim válasza:
Vékony sapi, vékony zokni, rövid ujjú body. Nemsokára egy évesek leszünk, és anno én is bevittem 3 féle ruhát, de ha nem fúj a szél, és így oké. Még egy vékonyka takaró is volt nálunk, de arra sem volt szükség:)
5/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Rosszul fogalmaztam, a rugi az ujjatlan. :)
2011. máj. 27. 10:12
6/6 anonim válasza:
első vagyok:)akkor úgy pont jó szerintem,de vigyél be pár darabot és ha nagyon bizonytalan vagy kérdezd meg a csecsemős nővért hogy szerinte melyik a jobb.Nálunk(Győri)volt ai nem engedtek ki abba a ruhába mert nagyon vékonyan olt felöltözve keze-lába kint és mondták hogy vagy tegyen rá egy takarót vagy textil pelust mert nagyonerős lesz nekik a napsugár(főleg az autóba)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!