Hogyan szállítjátok a babát?
én vettem egyel nagyobbat ami le lehet dönteni és abban volt
amúgy a fiam is hasonló paraméterekkel volt megáldva babakorban :-)
valami ilyesmi volt nekünk teljesen ledöntöttem és volt benne fejszűkítő
Ezért nem szabad megvenni a noname 10.000 forintos hordozót.
Maxi cosi Cabrio. 80 cm, 10kg volt amikor már nem fért bele overálban, 10 hónaposan.
Barátnőm fia még 1,5 évesen is bele fért nyáron rövid nadrágban pólóban.
Maxi Cosi Pebble! Szuletestol 13 kg-ig hasznalhato.
http://www.youtube.com/watch?v=C2slLsD_qGA
Hirtelen ezt a ket oldalt talaltam. Mi a masodik gyermekunknek vettunk ilyet, sajnalom hogy az elsonel meg nem talaltam, vagy lehet hogy nem is volt meg akkor (3 eve). Nagyon-nagyon meg vagyunk vele elegedve!
Vagy egy normáis méretű hordozót vegyél vagy egy jó minősgű 0-18kg használható háttal beköthető ülést, pl cybex sirona.
Nekünk graco logico s hp hordozónk van. Fiam 1,5 éves 90cm és 13 kg most nőtte ki a súlya miatt, mert hogy 13kgig használható.
Pont ezekhez a travel system babakocsikhoz vannak ezek a kis hordozók, ami igazából nem tesztelt, kicsi.
Azok a jó babakocsi szettek, amihez nem csak a saját hordozót tudod használni, hanem egy tesztelt, biztonságos, tényleg jól kialakított hordozó is tudsz csatlakoztatni!
Egy maxi cosi hordozó más kategória, mint egy pierre carden, vagy cam, neonato... hordozó.
De még egy römer, és egy maxi cosi között is van különbség, a maxi cosi a legnagyobb a kategóriájában, árban ugyan az, és mind a 2-nem kiváló a töréstesztje.
Normális hordozót kell venni. Az Én lányom 15 hónapos és hordozóban utazik 10 kg a hordozó 13 kg ig jó,hamarosan kap autós ülést,de abból sem vackot.
A hordozó pántjai is elég nagyok és jó helyen a válla fölött vannak,védenek.
Concord,Maxi Cosi ,Römer,mind tudja ezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!