Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Anyós kérdés! Nem az utálkozós...

Anyós kérdés! Nem az utálkozós. Jogos?

Figyelt kérdés

Az anyósommal 90km-re lakunk egymástól. Van a férjemmel egy 9hónapos kisfiunk. Kb. 2 hetente látja az unokáját, mert mi odautazunk. A múlthét közepén anyósom felhívta a férjemet, hogy ő vasárnap ráér, és lejönne hozzánk. Én erre azt mondta, hogy nekünk most nem alkalmas, majd máskor. (kis pihit szerettem volna, amikor nem kell menni sehova, pihenünk, együtt vagyunk 3-an, mivel a férjem este 7ig dolgozik) Erre azt mondta azt anyósom a férjemnek, hogy ideje lesz már hogy elbeszélgessen velem....

Kérdem én: nekem "ugranom" kellene, ha anyós kitalálja, hogy pont ráér?! Most komolyan? Kicsit dühös vagyok!

2012. nov. 19. 13:23
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
64%
huhhhhuuu 26-os :D elképzeltem magam :D lehet öngyilkos is leszek ha valaki elszereti a fiaimat.Basszus
2012. nov. 19. 14:55
 32/35 anonim ***** válasza:
0%

11 es Én ugyan nem pontoztalak le ,de szerintem is gáz a hozzá állásod.

Ha nem akarok nem fogadok vendéget és kész.Ha a mama beengedte fogadja Őket Ő .

Nem az a baj hogy nincs saját lakásod hanem hogy nincs saját életed és erről csak Te tehetsz ;)

2012. nov. 20. 00:55
 33/35 anonim ***** válasza:

Kedves utolsó!

Erről csak én tehetek?? Örülök, hogy ennyire belelátsz az életembe. Még véletlenül sem azért szorulunk most segítségre, mert amikor 3 hónapos terhes voltam, a férjemet meg kellett, hogy műtsék, amiből a mai napig nem tudott felépülni mert a kezelőorvosa nem foglalkozott vele úgy, ahogyan kellett volna és majd egy éven át sem könnyű, sem pedig nehéz fizikai munkát nem végezhetett, sem ülőt, sem pedig semmilyet és kb. totál reménytelenné vált a jövőnk. Mielőtt ilyen nagy szájat nyitsz, talán megkérdezhetnéd a másikat is arról, hogy jól gondolod -e, hogy a jelen helyzetéért csak ő a felelős. Én igyekszem dolgozni, de az 1 éves gyerekemet nem fogom mindig másra hagyni, hogy más nevelje helyettem. Már hála Istennek van munkahelye a Páromnak, de még télére nem mertük bevállalni a költözést. Ha vége a télnek, tudunk mozdulni. ENNYI. Én pedig nem vagyok olyan bunkó ember, hogy ha például eljön anyósom, mondjuk éppen nem hozzám hanem a mamához, hogy én nem megyek ki és nem köszönök Neki, csak mert nem kifejezetten hozzám jött! Remélem kielégítő volt a válaszom!

2012. nov. 20. 13:24
 34/35 anonim ***** válasza:

Senki nem mondta hogy a lakhatási helyzetről tehetsz.Sajnos a mai világban senkinek sem 100%,inkább 50-50 ...

Arról azonban hogy ki irányítja az életed ,tehetsz.Ennyi.Ha a nyakadra hívnak vendégeket és Te jó pofizol ,tedd,de akkor nem kell rinyálni miatta.

2012. nov. 20. 13:45
 35/35 anonim ***** válasza:
Itt nem a jópofizásról van szó ... De most figyelj, ha jön valaki látogatóba és mondjuk a kislányom kimegy a szobából (mert nyilván ha bezárom az ajtót csak veri majd az üveget rajta, mert ha hallja h vendég van, akkor ki akar menni) az hogy néz ki, hogy én kiküldöm őt a vendégekhez én meg maradok a szobámban. :) Szerintem ez így elég ciki. Sajnos más lakásában egyáltalán nem az van, amit én akarok. Bizonyos dolgokban igen, de a dolgok 70%-ban nem. Nyilván, a vendégek nem akaszkodnak a nyakamra, tehát ha most pl. tudják, hogy pihenek nem fognak bejönni, viszont ha nem akkor illik kimenni ha én is ismerem őket. Ha olyan jön, akit én nem ismerek, nem szoktam kimenni, de van olyan, hogy jön egy idegen és mondjuk ébren van a lányom és megkérdezi a mamától, hogy bejöhet -e megnézni a kislányt és most mit mondjak erre?:) Azt, hogy nem? Ez lenne a helyes igen, de én annyira nem akarok bunkó embernek tűnni. Inkább vagyok türelmes és illemtudó, tudván, hogy nemsokára, ha Isten is úgy adja, hogy végre én is kapjak munkahelyet a diplomám megszerzése után (mindegy, hogy milyet) tudunk majd külön menni és ott majd akkor jön vendég és az lesz amit én szeretnék, bizonyos korlátok között. :)
2012. nov. 20. 16:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!