Vannak itt, akik nehezen tudták eldönteni, hogy legyen-e tesó?
16.27-es vagyok. Jól eltűntem...
A 17 gyerekes anyuka volt a Class FM-en is, meghallgattam, nem semmi, Balázsékat marha nagyokat poénkodtam, még fel is hívták az anyát, olyan kérdésekkel, hogy volt, már, hogy feltöltött a wc tartályotok, vagy hogy telik egy reggeletek, fürdés...stb.
Nos amúgy még mindig nem vagyok terhes, februárban már hőmérőztem, de még mindig semmi, hol 5 napot késik, hol pontos, most egy nappal korábban jött meg...el is szomorodtam.
Kedves utolsó mi a helyzet? Esetleg pozitív teszt?
Mi még most sem döntöttük el de pénteken egy hírtelen fellángolás tesó ügyben és védekezés nélkül voltunk együtt.
Holnap lesz 1 éves a kisfiunk. Ugy vagyunk most vele , hogy 3,5 évig próbálkoztunk mire lett a mi kis drágánk. És most adtunk egy esélyt ha jönni akar had jöjjön. A kisfiam egyszerüen imádja a gyerekeket. De mi még nem vagyun 100%-ig most sem biztosak, hogy igazán akarjuk a tesót.
Most meg ugy görcsöl a hasam meg szurkál a méhembe, hogy szerintem sikerült is.
Így most itt vagyok a nagy dilemmába, hogy meggondolatlanok voltunk.
Mostmár mindegy ha lesz akkor tuti nagyon fogunk neki örülni.
Én évekig gyötörtem magam ezen a kérdésen, bár más okok miatt. Fiatal voltam, és anyagilag is belefért a tesó viszont az első fiunk borzalmasan rossz alvó volt, ezért sokáig kizárt volt, hogy újból nekivágunk.
De nekem nem volt tesóm, és mindenképp akartam, aztán megbeszéltük a férjemmel, és 4 év korkülönbséggel megszületett a pici.
Viszont harmadikat nem mernék vállalni. Továbbra sem a fenti okok miatt, hanem körülöttem egyre több a vetélés, súlyos gyerekbetegség. Nagyon félnék, hogy beteg lesz vagy ilyesmi. :S
Hálás vagyok a két egészséges, gyönyörű gyermekemért, az én lelkemben most lett béke, most lett teljes a család, most nyugodtam meg. :)
Köszönöm neked, hogy megosztottad ezt velem. Szerintem is két gyerkőccel szép kerek a család.
Csak a mai világba nehéz ezt megvalósitani.
Szia!
valahogy így vagyok én is az anyagiakkal. Nekünk is van tartalékunk is. A csekkeket gond nélkül kis tudjuk fizatni mi is.
Még ami miatt jó lenne kistesó a fiamnak, hogy a családban 3 uncsitesónknak is egy kisfia van és mindegyik halálosan unatkozik mikor összegyül a család és nincsen csak felnőtt a társaságban. Mindig a felnőtteket nyuzzák ilyen-olyan dolgokkal. egy uncsómnál két gyerkőc van és rajtuk azt látom, hogy nem unatkoznak együtt eljátszanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!