Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Vannak itt, akik nehezen...

Vannak itt, akik nehezen tudták eldönteni, hogy legyen-e tesó?

Figyelt kérdés
Még csak 8 hónapos a kisfiam. De már gondolkodtunk azért rajta, hogy legyen-e tesó. Anyagilag nem állunk MOST olyan rosszul. Azért most mert ugye már csak az a biztos ami elmult. Hitelünk nincsen. A férjemnek van munkahelye nekem viszont nemigen lesz hova visszamenni. És már 33 éves is vagyok. A kisfiam egy kis tündér. Nagyon jó baba. Tényleg nagyon jó itthon lenni vele. Viszont nehezen sikerült ő is és az orvosok szerint jó lenne minél hamarabb próbálkozni, hogy sikerüljön teherbe esnem. De egyszerüen nem tudjuk eldönteni, hogy legyen-e tesó.Olyan kiszámithatatlan ez a világ most. Viszont a szüleimnek sem volt könnyü dolguk és nekem is van tesóm. Van még valaki ilyen dilemmában?

2012. nov. 17. 19:47
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
Hát igen :) Nem vagyunk egyformák.
2012. dec. 21. 16:50
 12/28 anonim ***** válasza:

16.27-es vagyok. Jól eltűntem...

A 17 gyerekes anyuka volt a Class FM-en is, meghallgattam, nem semmi, Balázsékat marha nagyokat poénkodtam, még fel is hívták az anyát, olyan kérdésekkel, hogy volt, már, hogy feltöltött a wc tartályotok, vagy hogy telik egy reggeletek, fürdés...stb.

Nos amúgy még mindig nem vagyok terhes, februárban már hőmérőztem, de még mindig semmi, hol 5 napot késik, hol pontos, most egy nappal korábban jött meg...el is szomorodtam.

2013. márc. 2. 14:47
 13/28 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó mi a helyzet? Esetleg pozitív teszt?

Mi még most sem döntöttük el de pénteken egy hírtelen fellángolás tesó ügyben és védekezés nélkül voltunk együtt.

Holnap lesz 1 éves a kisfiunk. Ugy vagyunk most vele , hogy 3,5 évig próbálkoztunk mire lett a mi kis drágánk. És most adtunk egy esélyt ha jönni akar had jöjjön. A kisfiam egyszerüen imádja a gyerekeket. De mi még nem vagyun 100%-ig most sem biztosak, hogy igazán akarjuk a tesót.

Most meg ugy görcsöl a hasam meg szurkál a méhembe, hogy szerintem sikerült is.

Így most itt vagyok a nagy dilemmába, hogy meggondolatlanok voltunk.

Mostmár mindegy ha lesz akkor tuti nagyon fogunk neki örülni.

2013. márc. 18. 09:55
 14/28 anonim ***** válasza:

Én évekig gyötörtem magam ezen a kérdésen, bár más okok miatt. Fiatal voltam, és anyagilag is belefért a tesó viszont az első fiunk borzalmasan rossz alvó volt, ezért sokáig kizárt volt, hogy újból nekivágunk.

De nekem nem volt tesóm, és mindenképp akartam, aztán megbeszéltük a férjemmel, és 4 év korkülönbséggel megszületett a pici.

Viszont harmadikat nem mernék vállalni. Továbbra sem a fenti okok miatt, hanem körülöttem egyre több a vetélés, súlyos gyerekbetegség. Nagyon félnék, hogy beteg lesz vagy ilyesmi. :S

Hálás vagyok a két egészséges, gyönyörű gyermekemért, az én lelkemben most lett béke, most lett teljes a család, most nyugodtam meg. :)

2013. márc. 18. 10:05
 15/28 A kérdező kommentje:

Köszönöm neked, hogy megosztottad ezt velem. Szerintem is két gyerkőccel szép kerek a család.

Csak a mai világba nehéz ezt megvalósitani.

2013. márc. 18. 10:15
 16/28 anonim ***** válasza:
Őszintén szólva én az elsővel dilemmáztam nagyon, mikor jöjjön. Állandóan az anyagiakon agyaltam A férjem már nagyon vágyott egy gyerekre, aztán rájöttem soha nem lesz tökéletes alkalom ha csak arra várok, így belevágtunk. Rögtön terhes is lettem, már 16 hónapos az én drágaságom. Nagyon nehéz volt a szülésem, és az első 2-3 hónap. Akkor újra azon gondolkodtam, hogy nem kell több gyerek. Azonban nem szeretném ha kisfiamnak nem lenne testvére, ráadásul én is nagyon szeretnék egy kislányt:) Így biztos hogy akarok másodikat. Anyagiakon már nem gondolkodom, mert ha számot vetek magammal, akkor igen is tudnék még spórolni ha nagyon akarnék, tehát ha ezen elgondolkodom akkor nem is állunk olyan rosszul, van aki a csekkeket sem tudja fizetni.
2013. márc. 18. 10:37
 17/28 A kérdező kommentje:

Szia!

valahogy így vagyok én is az anyagiakkal. Nekünk is van tartalékunk is. A csekkeket gond nélkül kis tudjuk fizatni mi is.

Még ami miatt jó lenne kistesó a fiamnak, hogy a családban 3 uncsitesónknak is egy kisfia van és mindegyik halálosan unatkozik mikor összegyül a család és nincsen csak felnőtt a társaságban. Mindig a felnőtteket nyuzzák ilyen-olyan dolgokkal. egy uncsómnál két gyerkőc van és rajtuk azt látom, hogy nem unatkoznak együtt eljátszanak.

2013. márc. 18. 10:53
 18/28 A kérdező kommentje:
Tegnap, ma kelett volna, hogy megjöjjön. Tipikusan olyan mint mikor terhes lettem. Holnap megyek tesztet venni, ha nem jön meg. Kétes érzések lesznek, ha mégis babát várok. De ha jönni akar akkor had jöjjön. Legaláb lesz játszótársa a kisfiunknak. Milyen szép is lenne két gyerkőccel.
2013. márc. 27. 15:34
 19/28 anonim ***** válasza:
Jaj végigolvastam a kommenteket, hát nagyon szurkolok! És mindenképp írd meg, hogy mi lett!
2013. márc. 27. 18:21
 20/28 anonim ***** válasza:
Szurkolók nektek. Én most várom a tesót. :) Nehéz döntés volt nagyon.
2013. márc. 27. 19:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!